Zo Skin Health

Hos MBC Lasersenter har alle ansatte meget høy kompetanse innenfor estetisk medisin og hudpleie. I tillegg selger vi profesjonelle hudpleieserier, som ZO Skin Health.

Proff hudpleie fra Dr. Zein Obagi

Opplev produktene, utviklet av Dr. Zein Obagi, som er elsket av mennesker fra hele verden, fra Beverly Hills til Oslo. Alle som er opptatt av hudhelse bør ha produkter fra Zo Skin Health i sitt hudprogram.

Produktene er elsket og brukt av mennesker, uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet, og er utviklet basert på den nyeste teknologien innen hudpleie.

Få friskere og sunnere hud

Zo Skin Health bidrar til friskere og sunnere hud – produktene gjenoppretter hudens glød og er blant annet et godt alternativ for deg som lider av akne, gufsen og slapp hud, samt mye annen hudproblematikk.

Lang erfaring i bransjen

Våre medarbeidere har lang erfaring som hud og kroppsterapeuter, og nødvendig og lovpålagt utdanning. Vi hjelper deg med å finne den serien som passer din hud best, og hvilke Zo Skin Health produkter som passer best for nettopp din hud.

Zo Skin Health: Viktig å velge riktig behandling

Hudforbedring for sunn hud

Det finnes mange ulike hudtyper. Selv om én type behandling passer for noen, betyr ikke det at det er riktig behandling for akkurat din hud. Det er viktig å velge produkter som inneholder aktive ingredienser for det hudområdet du ønsker og behøver å gjøre noe med. 

Finner riktig Zo Skin Health produkter

Behovene for ansiktsbehandlinger og hudpleierutiner er individuelt, og kan variere med tiden. Derfor er det viktig at vi finner produktet som passer din hud best.

Noen ønsker produkter som gir mer glød og som kan benyttes til daglig bruk, mens andre trenger produkter som tilfører fuktighet. Zo Skin Health har produkter som kan brukes, uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet.

Ulike hudtyper krever ulik behandling

Alle har forskjellige behov og ønsker til hudpleierutinen. Om du velger riktig hudpleie kan det redusere ujevn hudtone, styrke huden og fjerne fine linjer og rynker.

Sunne rutiner er viktig for god hudhelse og for å opprettholde en sunn hud. 

Nettopp dette er bakgrunnen for hudpleieserien Zo Skin Health. En serie som tar for seg ulike hudtyper og problemområder, slik at du skal finne det perfekte produktet for din hud. 

MBC Lasersenter tilbyr: 

Våre ansatte har gjennomgått omfattende opplæring og utdanning, og tilbyr en rekke forskjellige behandlinger. I tillegg har vi godkjent medisinsk personell med mange års erfaring innenfor profesjonell hudpleie og estetisk medisin.

Våre behandlinger

Vi tilbyr en rekke behandlinger innenfor blant annet:

 • Hudpleie
 • Hårfjerning
 • Oppstramming av kropp
 • Svettebehandling
 • Strekkmerker
 • Permanent makeup
 • Injeksjoner
 • Zo Skin Health (hudserie)

Våre produkter

Vi tilbyr de medisinske hudpleieseriene ZO Skin Health og ZO Medical, som begge ble utviklet av Dr. Zein Obagi.

Dr. Zein Obagi var opptatt av å utvikle hudpleieprodukter som var optimale for varierende hudhelse. Produktene skal gjøre huden naturlig sterk, stram, jevn tonet, myk, dehydrert og helt fri for hudsykdommer. 

Vitenskapelig utviklede produkter

Både ZO Skin Health og ZO Medical er produkter som har blitt utviklet av Dr. Obagi, med sterk tilknytning til vitenskapen.

Produsentene har utviklet produktet ved å se på virkelige resultater, for slik å kunne gi huden den optimale hudpleien den trenger for å være sterk, sunn og spenstig.

Zo Skin Health produkter

Produktene fra Zo Skin Health fokuserer på å gi huden din en jevn hudtone og ny glød, samtidig som de reduserer pigmentflekker og “dark spots”. I tillegg demper produktet  irritasjoner, tilfører huden tilstrekkelig fuktighet og holder huden fast og stram.

Produktene er bevist svært effektive og forebygger urenheter, rynker og skader på huden. 

Zo Skin Health har egne skrubber og renseprodukter som fjerner døde hudceller. Disse bør brukes i forkant av en god fuktighetskrem. Etter å ha brukt våre produkter vil huden føles glødende. Zo Health beskytter også huden mot solen. 

Zo Medical produkter

ZO Medical er en komplett hudserie, med tonere, serum, solbeskyttelse, renseprodukter og fuktighetsgivende produkter. Hudpleieserien har alle produkter du trenger for den optimale ansiktsbehandlingen. 

Ren og sunn hud med renseprodukter

Renseproduktene fra denne serien er svært viktige når det kommer til å oppnå en renere hud, fordi de fjerner døde hudceller samtidig som de lindrer overfladiske irritasjoner. For å oppnå en jevnere hudtone, bør du bruke en toner fra samme serie. Denne balanserer ut hudens PH-verdi.

Om du ønsker å prøve et av våre produkter fra ZO kan du ta turen innom MBC Lasersenter. Vi gir deg gjerne råd og anbefalinger til våre produkter fra ZO Skin Health

Prøv ut noen av våre behandlinger

hudprogram fra zo skin health

Vi tilbyr en rekke spennende behandlinger til både kropp og ansikt som gir fantastiske resultater. Noen av våre populære behandlinger er:

Acleara behandling

Denne behandlingen er rask og utføres på omtrent 30 minutter. Den skal rengjøre porene dine, tømme dem for talg og dermed gi deg renere og jevnere hud. Behandlingen krever ingen nedetid og du kan enkelt fortsette dagen når behandlingen er ferdig. 

Vi anbefaler at behandlingen gjennomføres fire ganger over fire uker, og at du opprettholder den hjemme med produktene fra Zo Medical. Dette kan holde kvisene i sjakk.  

HydraFacial

HydraFacial, eller “Prinsessebehandlingen” som vi kaller den, er en fantastisk kombinasjon som er både dyprensende, fuktighetsgivende og næringsgivende. Du vil altså forlate behandlingen og føle deg fresh, sunn og glødende. 

Ansiktsbehandlingen renser ut talg, døde hudceller og andre urenheter fra dine porer, tilfører fukt og diverse serum. Dette gjør at den fremmer veksten av sunne nye celler, virker beroligende og beskytter huden din. 

Hårfjerning med laser

Vi bruker IPL til å permanent fjerne hår på kropp og i ansikt, slik at du kan nyte en hårfri tilværelse hele tiden. IPL er et sterkt bredspektret lys som vi også bruker til å behandle solskader på hud – den kan nesten sammenlignes med en laser. 

Ikke smertefullt

Behandlingen kan for mange være mildt ubehagelig, men ikke smertefull. Det er individuelt hvor mange behandlinger som kreves, men allerede etter 2-3 behandlinger vil hårveksten ta lengre tid.

Les også: Restylane

Om oss

MBC Lasersenter finner du på Frogner, nærmere bestemt Skillebekk, og er en kosmetisk og medisinsk klinikk. Vi er stolte av våre 25 års erfaring som et frittstående kosmetisk medisinsk lasersenter, og er anerkjent for våre behandlinger med dokumentert effekt. 

Vår medisinske avdeling tilbyr behandlinger innenfor blant annet:

 • Hudforyngelse
 • Akneproblematikk
 • Solskadet hud
 • Pigmentflekker
 • Sprengte blodkar
 • Permanent hårfjerning med laser
 • Svettebehandling
 • Restylane
 • Rynkebehandlinger

Kom innom oss for Zo Skin Health produkter

Er du nysgjerrig på produktene fra Zo Skin Health, eller lurer på hvordan du raskest og best mulig kan få sunn og velfungerende hud? Besøk klinikken vår på Frogner og få hjelp til å velge ut de riktige produktene og behandlingene. 

Hva trenger din hud?

Vi ser på huden din, hva den trenger og hvilke ønsker og behov du har. Vil du redusere store porer, jevne ut ujevn hud, forebygge rynker, ønsker du produkter som reduserer urenheter, anti age behandlinger eller roe ned irritert hud? 

Zo Skin health og våre andre behandlinger vil hjelpe deg godt på vei for å nå dine mål om sunn hud.

Kontakt oss i dag for å finne riktig ansiktsbehandling og hudpleieserie til din hudtype!

Ofte stilte spørsmål om Zo Skin Health

Zo Skin Health er en serie hudprogrammer og behandlinger som skal sikre sunn hud. Produktserien er innovativ da den først og fremst fokuserer på hva sunn hud er. Deretter har man utviklet en rekke hudprogrammer som skal bidra til og vedlikeholde god hudhelse. 

Dr. Zein Obagi står bak produktserien. I dag anses han som en av verdens ledende personer innen fagfeltet hudhelse. Hans prinsipper for hvordan gjenopprette sunn hud brukes i dag av klinikker over hele verden.

Målet bak produktene er å gjenopprette sunn hud og god hudhelse. Det er utviklet ulike programmer for ulike hudtyper, som kan bedre blant annet pigmentflekker, store porer, arr, akne, rynker og fine linjer, ujevn hud samt solskadet hud. 

Produktene kan kjøes i utvalgte nettbutikker og hos utvalgte hudpleieklinikker, deriblant MBC Lasersenter. Vi tilbyr både behandlinger og veiledning rundt hvilke produkter som passer best for deg og din hud.

kremserie fra zo skin health
personlig tilpassede kremer fra zo skin health

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!