HArmonyCa

Oppdag den ultimate løsningen for å oppnå harmoni i ansiktet med HArmonyCa Filler

Leter du etter en ikke-kirurgisk behandling uten nedetid? HarmonyCa er en ny behandling som kombinerer to velprøvde komponenter i en hybrid behandling, både hyaluronsyre (filler) som bidrar til å holde huden hydrert og ungdommelig, og kalsiumhydroxyapatitt (biostimulator) som stimulerer kollagenproduksjonen. Produktet er designet for å gjenopprette volum og kontur til ansiktet og skape ebiostimulator hjelpe deg med å oppnå ønsket resultat med minimalt ubehag og nedetid. 

Hva er HArmonyCa og hvordan fungerer det? 

HarmonyCa biostimulator er en type filler som brukes til å gjenopprette volum og kontur og løft  til ansiktet ved å injisere en gel i huden. Denne gelen inneholder to aktive ingredienser, hyaluronsyre, som er et naturlig forekommende stoff i kroppen og kalsiumhydroxyapatitt som stimulerer kollagenproduksjonen.

For vitenskapelig artikkel som beskriver virkningen grundig se i referanselisten. Når hyaluronsyren injiseres i huden, fungerer den som en pute for å gi støtte og glatte ut rynker, fine linjer og andre ufullkommenheter, samtidig som den gir ansiktet en myk og naturlig kontur. HArmonyCa Filler skaper ikke bare mer ungdommelig utseende, men kan også bidra til å gjenopprette symmetrien og proporsjonene i ansiktet. Dette er fordi filler injiseres på bestemte steder i ansiktet for å skape et balansert og harmonisk utseende. HArmonyCa Fillerden brukes  i områder som har mistet volum på grunn av aldring eller vekttap, slik som i  ytterkant av kinnene og langs kjevelinjen.

Forskjellen på HArmonyCa Filler, Juvederm og Restylane

Forskjellen på HArmonyCa Filler og Juvderm og Restylane er at det i tillegg til hyaluronsyre som er en kjent filler, også inneholder en biostimulator som stimulerer til økt kollagenproduksjon. Den har dermed ytterligere effekter og er en ikke-kirurgisk behandling som gir umiddelbare resultater med minimalt ubehag og nedetid. Fyllstoffer injiseres med en fin nål, noe som gjør behandlingen rask og relativt smertefri. De fleste pasienter føler kun en lett prikkende følelse under injeksjonen. En annen fordel med HArmonyCa Filler er at det er en trygg behandling som gir naturlige og mer varige resultater. Hyaluronsyren som brukes i HArmonyCa Filler er biokompatibel, noe som betyr at den ikke forårsaker noen allergiske reaksjone. Varighet av behandlingen kan variere avhengig av pasientens individuelle hudtilstand og alder opptil t8 måneder  og i mange tilfeller lenger.

Hvordan bestemme om Harmonyca Filler er riktig for deg 

HArmonyCa Filler er en egnet behandling for de fleste pasienter som ønsker å forbedre ansikts utseendet uten kirurgi. Det er imidlertid viktig å diskutere dine mål og forventninger med din kosmetiske sykepleier eller lege for å finne ut om HArmonyCa Filler er riktig for deg. Hvis du har en historie med allergiske reaksjoner eller følsomhet for fyllstoffer, kan det hende at HArmonyCa Filler ikke passer for deg. På samme måte kan personer som har en historie med autoimmune sykdommer eller blødningsforstyrrelser også måtte avstå fra behandling. Din behandler vil vurdere din hudtype og injeksjonssteder for å avgjøre om HArmonyCa Filler er riktig for deg. De vil også diskutere forventede resultater av behandlingen og eventuelle risikoer eller bivirkninger som kan oppstå.

Behandlingsprosessen for HArmonyCa Filler 

Behandlingen med HArmonyCa Filler er rask og enkel. Før behandling vil behandleren din rengjøre injeksjonsområdet. Man behøver ingen bedøvende kremer før behandlingen ved injisering av HArmonyCa.  Harmonyca injiseres i bestemte områder av ansiktet for å skape ønsket volum og kontur og løft. Det  brukes en fin nål for å injisere fyllstoff nøyaktig, vi bruker gjerne bare to innstikk steder som  minimere ubehag og risiko for bivirkninger. Hele behandlingen tar vanligvis bare 15-30 minutter,. Etter behandlingen kan du gå tilbake til dine daglige aktiviteter uten nedetid.

Før og etter resultater av HArmonyCa Filler 

Etter behandlingen med HArmonyCa Filler vil du se umiddelbare resultater med et mykere og mer ungdommelig utseende. Dine rynker og fine linjer glattes og kinnene og kjevelinjen får en mer definert og ungdommelig kontur. De fleste pasienter ser en forbedring av  ansiktets utseendet umiddelbart etter behandling, men de endelige resultatene kan ta opptil 3-4 mnd. å utvikle. Resultatene av behandlingen er naturlige og holdbare, og kan variere avhengig av pasientens individuelle hudtilstand og alder.

Mulige bivirkninger og hvordan du kan minimere dem 

Som med alle kosmetiske behandlinger, er det visse risikoer og bivirkninger som kan oppstå med HArmonyCa Filler. De vanligste bivirkningene er lette blåmerker, hevelse og rødhet på injeksjonsstedet. Noe ømhet i injeksjonsområdet et par dager etter behandlingen. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forsvinner i løpet av få dager. Mer alvorlige bivirkninger kan forekomme, men er sjeldne. Disse kan omfatte infeksjon, allergiske reaksjoner og tap av følelse på injeksjonsstedet. Din behandlende lege vil diskutere eventuelle risikoer og bivirkninger med deg før behandlingen og gi deg råd om hvordan du kan minimere dem.

Prisen på HArmonyCa Filler 

Prisen på HArmonyCa Filler er ca  kr. 12500 det brukes  2,5 ml og gir en  varighet på ca 18 mnd. eller lenger. mye lenger varighet enn vanlig filler fordi det er en biostimulator som stimulerer fibroblaster elastine fibre og kollagen, Se vår prisliste her.

Vanlige spørsmål om HArmonyCa Filler 

Hvor lenge varer resultatene av HArmonyCa Filler?

Resultatene av HArmonyCa Filler kan vare i opptil 18 måneder og også lenger, men dette kan variere avhengig av pasientens individuelle hudtilstand og alder.

Gjør injeksjonene vondt?

Injeksjonene kan gi en lett prikkende følelse, men de fleste pasienter opplever minimalt ubehag under behandlingen. 

Kan jeg gå tilbake til mine daglige aktiviteter etter behandlingen?

Ja, du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen. Du kan oppleve litt hevelse eller rødhet på injeksjonsstedet, men dette går vanligvis over i løpet av noen få timer. 

Er det noen bivirkninger med HArmonyCa Filler?

Som med alle kosmetiske behandlinger, er det visse risikoer og bivirkninger som kan oppstå med HArmonyCa Filler. De vanligste bivirkningene er lette blåmerker, hevelse og rødhet på injeksjonsstedet. Litt ømhet i injeksjonsområdet de første dagene.

Konklusjon

Oppnå harmoni i ansiktet med HArmonyCa Filler. HArmonyCa Filler er et revolusjonerende produkt som kan hjelpe deg å oppnå et mer balansert og ungdommelig utseende og løft til ansiktet  uten kirurgi. 

Behandlingen er fin å kombinere med andre behandlinger som f.eks. Endymed eller Fotona eller muskelavslappende injeksjon for å oppnå de resultatene du ønsker deg. Før du velger HArmonyCa Filler som behandling, er det viktig å diskutere dine mål og forventninger med din behandler og finne ut hva som er riktig for deg. 

Les mer HER om referanser til vitenskap bak kalsium hydroxyapatitt.

harmonyca behandlingen løfter og fyller ut

HArmonyCa Pris

HArmonyCa, 2,4 ml – 12.500,- (per behandling)

Ta kontakt med oss