Sunekos 200

MBC Lasersenter på Frogner tilbyr en rekke ulike former for medisinsk og kosmetisk behandlinger, deriblant Sunekos 200 til behandling av huden rundt øynene. 

Dersom du vil prøve Sunekos 200 eller en annen injeksjonsbehandling, er det viktig at du går til en erfaren behandler som du føler deg trygg på. MBC Lasersenter har over 25 års erfaring med injeksjon- og laserbehandlinger. 

Hos oss kan du være sikker på at du får et naturlig vakkert resultat som fremhever dine trekk. Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag dersom du vil ha mer informasjon om Sunekos 200 eller en av våre andre behandlinger.

Hva er Sunekos 200?

Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre.  Behandlingen er utviklet for å glatte ut fine linjer og behandle poser og mørke ringer rundt øynene på en naturlig måte. Sunekos 200 strammer opp huden og gir volum der det trengs.

Sunekos 200 stimulerer fibroblastene i huden til å produsere en komplett blanding av kollagen og elastin. I stedet for at injeksjonen reparerer huden, bidrar den heller til at huden gror og reparerer seg selv. På denne måten gir behandlingen et mer naturlig resultat – perfekt for deg som vil motvirke tretthetstegn og få en mer ungdommelig glød. 

Les også: Oppstramming øyne

Slik foregår behandlingen

Under behandlingen injiserer vi små doser av Sunekos i området som skal behandles. Injeksjonsnålene er svært tynne, og derfor er ikke behandlingen smertefull. Øyeområdet er imidlertid veldig sensitivt, så vi kan smøre på bedøvelseskrem hvis du vil det. 

Behandlingen utføres som en kur på 3 til 4 behandlinger, og hver behandling tar omtrent 30 minutter. Det endelige resultatet kan ses etter ca. 1 måned etter siste behandling, men mange ser resultater allerede etter første behandling. Vi anbefaler å ta en oppfølgingsbehandling cirka 6 måneder etter den siste behandlingen. 

Hvordan blir resultatet?

Behandlingen forbedrer hudens elastisitet og strammer opp huden rundt øyepartiet, noe som får huden til å se yngre og sunnere ut. Sunekos 200 sørger for at huden produserer mer fukt og jevner ut fine linjer på en naturlig måte.  

Sunekos 200 er spesielt effektiv på det vanskelige området rundt øynene, hvor man ofte opplever rynker, linjer og poser. Behandlingen gjenoppretter hudens kvalitet og balanse. Dette er også det eneste naturlige produktet innen estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. 

Ofte stilte spørsmål om Sunekos 200

Hvor lang tid tar behandlingen? 

Behandlingen utføres i tre steg med to ukers mellomrom, og hver behandling tar ca. 30 minutter. 

Hvilke områder kan behandles? 

Sunekos 200  brukes for å behandle mørke ringer under øynene, strammer opp huden rundt øynene. 

Hvor lenge varer resultatet? 

Resultatet av behandlingen har en varighet på ca. 6 måneder. Etter dette anbefaler vi en oppfølgingsbehandling for å opprettholde resultatet. 

Dersom du lurer på om behandling med Sunekos 200 passer for deg og din hud, så bestill gjerne en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag.

ansiktsbehandling mot rynker
Sunekos 200 inneholder aminosyrer og hyaluronsyre

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!