Rynkebehandling

Det finnes mange metoder for rynkebehandling. Vi hjelper deg med å finne den beste metoden, tilpasset din hud.

Rynkebehandling varierer ut fra alder, utgangspunkt og hva som er viktigst for en selv. Ofte vil en kombinasjon av en eller flere typer behandlinger anbefales for å oppnå best mulig resultat.

Vi har over 25 års erfaring innen rynkebehandling og holder oss alltid oppdaterte med det nyeste innen behandlingsformer og utstyr. Dette har ført til at vi til enhver tid har de best dokumenterte behandlingsmetoder som brukes av leger verden over.

Ulike former for rynkebehandling 

ansiktsbehandling mot rynker

Rynker er en del av hudens naturlige aldring. Etter fylte 25 år starter hudens aldring, og for kvinner fremskyndes huden ytterligere ved fall i østrogennivået i årene frem mot overgangsalderen. 

Med årene blir huden tynnere og mister etter hvert noe av sine elastiske egenskaper. Vi hjelper deg med å finne riktig behandlingsmåte for å få volum og glød tilbake i huden.

Profhilo

Profhilo er det siste innen innovative behandlinger for tap av volum i ansiktet og andre steder på kroppen, slik som løs hud på hals, hender og bryst. Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Profhilo består av hyaluronsyre og er derfor en effektiv rynkebehandling.

Profhilo egner seg godt til forebyggende rynkebehandling.

Områder som kan behandles: 

 • Ansikt
 • Hals
 • Hender
 • Decolletage 
 • Armer
 • Knær
 • Mage

Les mer: Profhilo

EndyMed 3DEEP

Rynkebehandling med EndyMed 3DEEP RF-teknologi er en avansert teknologi som bruker radiofrekvenser til å varme opp kollagenfibre i underhuden. Radiofrekvensenergien blir overført til huden slik at kollagenet trekker seg sammen og gir øyeblikkelig forbedring av hudens utseende. Huden blir strammere og resultatet blir enda bedre over tid.

EndyMed 3DEEP bidrar til å: 

 • Redusere rynker og fine linjer
 • Bedre aknearr
 • Gi en fastere og strammere hud
 • Bedre hudens tekstur og porer
 • Redusere strekkmerker og arr
 • Gi mer glød

Muskelavslappende injeksjoner

Muskelavslappende injeksjoner er en effektiv rynkebehandling. Med muskelavslappende injeksjoner bruker man veldig små og fortynnede doser som lammer de musklene som skaper rynker.

Full effekt mot linjer og rynker etter 14 dager

Etter rynkebehandlingen med injeksjoner tar det gjerne 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt. Trengs det litt justering til, inngår dette i prisen og utføres 2-3 uker etter behandling.

Behandlingen tar cirka 10-20 minutter, avhengig av hvor mange områder du ønsker å behandle.

De mest vanlige områdene å utføre rynkebehandling med Botox er:

 • Sinnarynker
 • Rynker rundt øynene (kråketær)
 • Løfting av øyenbryn
 • Røykelinjer
 • Tanngnissing
 • Mot kronisk migrene
 • Svettebehandling av armhuler, føtter og hender

Laserbehandling

Laserbehandling brukes blant annet til behandling av arr, pigmenter, akne og rynker. Ved å bruke laser til rynkebehandling fjernes det øverste laget i huden på en kontrollert og presis måte. Når huden leger seg selv igjen vil den være glattere og jevnere. 

Kosmetisk sykepleier med lang erfaring

Sykepleier, anatomi-ekspert og eier av klinikken, Ellen Rysand, har 25 år erfaring med rynkebehandling av hud med lasere, fillere og andre kjemiske behandlinger. 

Vi bruker kun det siste og beste utstyret for laserbehandlinger. I tillegg er behandlingene delegert fra lege, som også er tilgjengelig for tilsyn om nødvendig.

Våre lasere:

 • Deep Infrared Fractional
 • IPL
 • CO2 Fraksjonert
 • Fractional 1540

Obagi ZO Skin Health

Ved å bruke hudpleieprodukter som inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer, som blant annet A-vitamin og retinol med dokumentert effekt, vil du fremme en sunn hud, samt forsinke og forbedre hudens aldringsprosess.

Vi anbefaler Obagi ZO Skin Health på det varmeste når det kommer til blant annet rynkebehandling. Spesielt hvis du har lyst til å jobbe mot å få en sunn og jevn hud. Mannen bak serien er en innovatør, vitenskapsmann og hudlege Dr. Zein Obagi.

MBC Lasersenter

Teambilde MBC Lasersenter

Vi er en profesjonell kosmetisk og medisinsk klinikk som holder til på Frogner/Skillebekk, og har 25 års erfaring som frittstående kosmetisk medisinsk lasersenter, helt uten tilknytning til kjeder eller sentre. Derfor har vi gjennom alle år vært kjent for individuell behandling av høyeste kvalitet og dokumentert effekt. 

Hos oss får du hjelp og råd til hvordan du kan oppnå en sunn og frisk hud.

Noen av våre behandlingsmetoder:

Vi ser frem til å høre fra deg. Ønsker du å vite mer før du bestemmer deg for rynkebehandling? Book en konsultasjon i dag.

Ofte stilte spørsmål

Det kan man. Restylane er en injiserbar filler som blant annet brukes for å få fylde og fukt i leppene, for å forme ansiktet og fylle inn der du ønsker mer fylde. Det injiseres også for å jevne ut huden og å glatte ut synlige rynker og linjer.

Restylane er en filler som er basert på hyaluronsyre og gir volum og konturerer ansiktet. Dette gjøres ved at hyaluronsyregelè legges under huden og løfter opp ujevnheter i huden. Effekten varer mellom 4-6 mnd.

Det finnes flere behandlinger som brukes til å forebygge rynker og andre aldringstegn på huden. De fleste av behandlingene som brukes for å behandle allerede eksisterende rynker, kan også brukes forebyggende. Er du ung og ønsker en forebyggende behandling som også er naturlig, er Profhilo et godt alternativ. Hvis ikke er både botox og EndyMed Intensif fine behandlinger for deg som ønsker å forebygge.

Varigheten av resultatene avhenger fra behandling til behandling. Benytter du deg av botoxbehandling vil resultatet vare opptil 12 uker, mens med restylane trenger du ikke oppfølgingsbehandling før etter 4-6 måneder. Når det kommer til Profhilo så tar du 2-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. Resultatet kan da vare opptil 12 måneder, men det anbefales å vedlikeholde resultatet hver 6 måned.

Absolutt! Profhilo er en super behandling for deg som har aldringstegn på kroppen. Stoffet kan settes som injeksjoner i ansikt, hals, hender, knær, armer, mage og i utringningen din. Resultatet vil bli en naturlig, mer fyldig og ungdommelig hud.

Dette varierer fra behandling til behandling. Skal du sette injeksjoner, vil du ikke få noe nedetid og kan dra rett på jobb eller i middag etterpå hvis du ønsker. Du kan oppleve å bli litt øm, men de aller fleste vil ikke få noen synlige bivirkninger.

Går du for en laserbehandling derimot, vil du se og føle deg litt solbrent etter behandlingen. Du vil deretter få en skorpe i behandlingsområdet som ikke lar seg skjule av sminke, så planlegg 7-10 dager borte fra jobb og sosiale aktiviteter.

profhilo kan redusere rynker
ansiktsbehandling mot rynker

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!