Restylane

Restylane er et naturlig stoff som ligner kroppens egen hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer.

I årevis har Restylane blitt brukt verden over. Faktisk så mye som 20 millioner behandlinger er blitt utført. Det gir et naturlig utseende uten å påvirke mimikken, du får kun myke, milde og dine yngre trekk tilbake.

Det er med god grunn at Restylane er verdens mest brukte filler. Det handler nemlig ikke om å forandre, men å gjenopprette volumet og spensten du en gang hadde i huden. Dette mister man ofte med årene, og med Restylane får du spensten og elastisiteten tilbake.

Hvorfor Restylane?

Restylane er den eneste HA-filleren med FDA godkjennelse som har 18 måneders effekt ved kun én etterbehandling. Restylane blir ikke bare brukt til å glatte ut huden, men blir blant annet brukt til å være et verdifullt supplement til ansiktsløft og annen plastisk kirurgi. Restylane kan også fylle ut søkk i huden etter aknearr.

Varigheten er svært individuell, men vi anbefaler en oppfølgingsbehandling 4-6 måneder etter første behandling. Behandling med restylane kombineres ofte med Botox og medisinske kremer for å oppnå den beste effekten. 

Restylane kommer i flere ulike varianter. Dette er for å kunne tilpasse best mulig i forhold til hvilket område man skal behandle. Noen ønsker mer volum i ansikt og lepper, mens andre ønsker å bygge kinnben og hake. Book en konsultasjonstime hos en av våre dyktige sykepleiere i dag slik at vi kan skreddersy behandlinger ut fra dine ønsker og muligheter.

Asymmetri

Restylane har dokumentert effekt som varer lenge. Har du ujevnheter i ansiktet, som for eksempel skjevt smil eller hareskår, kan filleren rette opp i dette. De som har brannskader eller halvsidig lammelse kan ha stor glede av utføre denne behandlingen for å dempe arr og ujevnheter.

Våre sykepleiere har god forståelse av områdets anatomi og fysiologi for å få det beste resultatet med Restylane.

Under behandlingen

På lepper smører vi bedøvelseskrem og det tar ikke lang tid før behandlingen er ferdig. Vi går inn med tynne nåler og noen kjenner det som små stikk som sprenger litt, men dette er helt ufarlig. Det behandlede området blir rødt og ømt, men dette går over til neste dag.

Rett etter behandlingen med Restylane skal du være forsiktig med å trene, sminke deg eller røre deg for mye i ansiktet.

Velg en autorisert klinikk

Vi er en profesjonell kosmetisk og medisinsk klinikk som holder til på Frogner/Skillebekk. Vi har 25 års erfaring som frittstående kosmetisk, medisinsk lasersenter, helt uten tilknytning til kjeder eller sentre. Derfor har vi gjennom alle år vært kjent for individuell behandling av høyeste kvalitet og dokumentert effekt.

Vi holder oss stadig oppdaterte og er alltid først ute med det siste innen innovative produkter og utstyr innen hudforbedring. Hos oss får du hjelp og råd til hvordan du kan oppnå en sunn og frisk hud.

Noen av våre behandlingsmetoder:

  • Hårfjerning med laser
  • Svettebehandling
  • Profhilo
  • Kjemiske peelinger

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. Vi har dyktige leger, sykepleiere og hudpleier på huset som gjerne informerer deg om restylane. Vi ser frem til å høre fra deg!

Restylane Tear Through

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!