Restylane

Restylane er et naturlig stoff som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Det inneholder heller ingen giftstoffer.

I årevis har Restylane blitt brukt verden over. Faktisk har så mange som 20 millioner behandlinger blitt utført. Det gir et naturlig utseende uten å påvirke mimikken, du får kun myke, milde og dine yngre trekk tilbake.

Det er med god grunn at Restylane er verdens mest brukte filler. Det handler nemlig ikke om å forandre, men å gjenopprette volumet og spensten du en gang hadde i huden. Dette mister man ofte med årene. 

Med Restylane får du spensten og elastisiteten i huden tilbake.

Hvorfor Restylane?

Restylane lepper

Restylane er den eneste HA-filleren med FDA godkjennelse som har 18 måneders effekt ved kun én etterbehandling. Restylane blir ikke bare brukt til å glatte ut huden, men blir blant annet brukt til å være et verdifullt supplement til ansiktsløft og annen plastisk kirurgi. Restylane kan også fylle ut søkk i huden etter aknearr.

Et naturlig virkningsstoff

Restylane består av hyaluronsyre, som er et stoff som finnes naturlig i kroppen vår, spesifikt i huden. Når vi blir eldre produserer vi ikke like mye av dette som tidligere, og Restylane er en fin måte å tilføre huden dette igjen.

Varighet varierer

Varigheten er svært individuell, men vi anbefaler en oppfølgingsbehandling 4-6 måneder etter første behandling. Behandling med Restylane kombineres ofte med Botox og medisinske kremer for å oppnå den beste effekten. 

Ulike typer Restylane

Restylane kommer i flere ulike varianter. Dette er for å kunne tilpasse best mulig i forhold til hvilket område man skal behandle. Noen ønsker mer volum i ansikt og fyldigere lepper, mens andre ønsker å bygge kinnben og hake. 

Vi tilbyr blant annet: 

Book en konsultasjonstime hos en av våre dyktige sykepleiere i dag slik at vi kan skreddersy behandlinger ut fra dine ønsker og muligheter.

Asymmetri

Restylane har dokumentert effekt som varer lenge. Har du ujevnheter i ansiktet, som for eksempel skjevt smil eller hareskår, kan filleren rette opp i dette. De som har brannskader eller halvsidig lammelse kan ha stor glede av utføre denne behandlingen for å dempe arr og ujevnheter.

Våre sykepleiere har god forståelse av områdets anatomi og fysiologi for å få det beste resultatet med Restylane.

Slik foregår behandlingen

På lepper smører vi bedøvelseskrem og det tar ikke lang tid før behandlingen er ferdig. Vi går inn med tynne nåler og noen kjenner det som små stikk som sprenger litt, men dette er helt ufarlig. Det behandlede området blir rødt og ømt, men dette går over til neste dag.

Rett etter behandlingen med Restylane skal du være forsiktig med å trene, sminke deg eller røre deg for mye i ansiktet.

Velg en autorisert klinikk

MBC Laserklinikk i Oslo

Vi er en profesjonell kosmetisk og medisinsk klinikk som holder til på Frogner/Skillebekk. Vi har 25 års erfaring som frittstående kosmetisk, medisinsk lasersenter, helt uten tilknytning til kjeder eller sentre. Derfor har vi gjennom alle år vært kjent for individuell behandling av høyeste kvalitet og dokumentert effekt.

Vi holder oss stadig oppdaterte og er alltid først ute med det siste innen innovative produkter og utstyr innen hudforbedring. Hos oss får du hjelp og råd til hvordan du kan oppnå en sunn og frisk hud.

Noen av våre behandlingsmetoder:

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. Vi har dyktige leger, sykepleiere og hudpleier på huset som gjerne informerer deg om Restylane. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ofte stilte spørsmål

Restylane er et stoff basert på hyaluronsyre, som injiseres i huden for å oppnå ulike type resultater. Mange bruker Restylane i leppene for å få mer fylde og fuktighet i dem, men Restylane er også brukt til å glatte ut huden, fjerne linjer og rynker og gi fylde til hud for at den skal se yngre ut.

Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen vår, og som fungerer som en slags svamp i huden, ved at den binder vann og skaper fukt. Med alderen blir produksjonen av hyaluronsyre mindre – Restylane er en måte å tilføre huden dette stoffet igjen.

Behandling med Restylane gjøres for å tilføre volum i ansiktet, i lepper eller andre steder der du ønsker fylde. Det tilfører også fukt til huden. Restylane er nok mest kjent for bruk i lepper, og mange har brukt Restylane for å forstørre leppene sine. Det mange ikke er klar over er at Restylane også brukes for å glatte ut linjer og rynker. Restylane kan også injiseres under øynene for å jevne ut ringer, og får deg dermed til å se mer våken ut.

Restylane er en type filler som også kan brukes til å forme ansiktet, markere kjeven eller på andre steder du ønsker å fremheve. Du kan få mer informasjon om hvordan Restylane kan brukes på en konsultasjon hos oss.

Restylane varer vanligvis fra 6-12 måneder, men for full effekt anbefaler vi oppfølgingsbehandling 4-6 måneder etter din første behandling. Med oppfølgingsbehandling kan Restylane vare i inntil 18 måneder før du trenger påfyll neste gang. Restylane er den eneste HA-filleren med FDA godkjennelse som har en så varig effekt.

Restylane er en filler som injiseres rett under huden, og består av ikke-animalsk hyaluronsyre, som nesten er helt identisk som den kroppen produserer selv. Når Restylanen injiseres, løfter den opp hudlaget over og gir dermed mer volum til huden. På denne måten glatter den ut både rynker og linjer, og gir ekstra fylde der du ønsker.

De aller fleste kan bruke Restylane, da filleren består av et stoff som er nesten identisk som det kroppen selv produserer. Det brukes av folk som ønsker mer fyldige lepper, å jevne ut ringer under øynene for å se mer våken ut, for å glatte ut rynker og av dem som ønsker å forme og konturere ansiktet sitt.

Behandling med Restylane gjøres også på folk med asymmetri i ansiktet, skader eller andre medisinske diagnoser. For eksempel brukes det av folk med lammelser i ansiktet, hareskår og brannskader, samt andre ujevnheter og skjevheter i ansiktet.

Restylane er faktisk verdens mest brukte filler, noe som gjør den til et trygt og effektivt alternativ. En av grunnene til dette er at Restylane gir et mer naturlig resultat enn flere andre fillere. Du bruker ikke Restylane til å forandre, men heller gjenopprette volumet og fuktigheten som en gang var, og eventuelt legge til litt ekstra.

restylane glatter ut huden
restylane gir et naturlig resultat

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!