Restylane Oslo

Ønsker du å glatte ut rynker, få mer volum i kinnene, en mer definert hake eller fyldigere lepper? Hos MBC Lasersenter møter du en av landets mest erfarne injeksjonsbehandlere.

Behandlingene blir utført av kosmetisk sykepleier Ellen Rysand og Carine Skjerven på MBC Lasersenter. Ellen er sertifisert «Trained Restylane Master» og er en av landets mest erfarne injeksjonsbehandlere. 

Ellen har 25 års erfaring med kosmetisk medisinske behandlinger av hud  og var en av de aller første som begynte med muskelavslappende injeksjoner og Restylane i egen klinikk i 1996. 

Ta kontakt med oss i dag dersom du vil bestille en konsultasjon eller behandling. Her kan du lese mer om Restylane og hva slags resultat du kan forvente deg. 

Hva er Restylane?

Når vi blir eldre mister huden sin ungdommelige spenst og volum, noe som kan gjøre at man ser mindre frisk og opplagt ut. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som ble utviklet av legemiddelselskapet Galderma for å gjenopprette hudens struktur og volum. 

Restylane er verdens mest dokumenterte og brukte filler. Den består av Hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Dette gjør filleren til et svært trygt alternativ med få bivirkninger. 

De fleste forbinder kanskje Restylane med forstørring av lepper, men det har også flere andre bruksområder. Restylane kan blant annet brukes til å redusere synligheten av rynker og linjer, og til å skape mer definerte ansiktstrekk og gjenskape volum hvor man har mistet det. 

Hvordan foregår behandlingen? 

Området som skal behandles desinfiseres. og deretter injiseres små mengder av filleren inn i huden med en tynn nål. Etterpå masserer behandleren området forsiktig for at stoffet skal spre seg utover. 

Etter behandlingen vil huden kunne være noe hoven og øm, men dette vil gå over etter noen dager. Man kan få et blåmerke, men dette går  også bort etter noen dager og dekkes lett med foundation. Når hevelse har lagt seg vil du se det endelige resultatet. 

Hvor lenge varer effekten av Restylane? 

Behandling med fillers gir et langvarig, men ikke permanent resultat. Hvor lenge effekten varer varierer fra person til person, men hos de fleste varer det i 6-12 måneder. Dersom du tar en oppfølgingsbehandling fire til seks måneder etter den første behandlingen, kan resultatet vare i hele 18 måneder.  

Kan gravide eller ammende ta Restylane?

Vi behandler aldri gravide eller ammende. 

Områder som kan behandles

Som tidligere nevnt, kan Restylane brukes til flere forskjellige formål: 

  • Glatte ut linjer og rynker
  • Mer volum i leppene
  • Redusere sure munnviker 
  • Hydrere huden
  • Definere hake og kinnben
  • Gi glød, spenst og økt fuktighet til huden

Les mer: Restylane lepper

Rynkebehandling med Restylane

Ved å injisere filleren i huden vil man kunne gjenopprette noe av hudens volum og elastisitet, glatte og fylle ut rynker. 

Restylane handler ikke nødvendigvis om å endre huden, men heller få frem noe som var der når man var yngre. Det er nettopp derfor Restylane egner seg så godt til rynkebehandling, fordi filleren er basert på stoffer som huden allerede har. På denne måten reduserer du også linjer og rynker som alderdommen fører med seg. 

Reversere tidlige tegn på aldring

Restylane tear through kan benyttes for å glatte ut fine linjer samt redusere de mørke ringene under øynene, behandlingen vil rett og slett kunne reversere noen av de tidligste tegnene på aldring. 

Behandlingen er effektiv. Det injiseres Restylane med en tynn nål, dette vil så fylle opp tomrom under huden, og tilbakeføre en del av hudens yngre egenskaper. 

Prøv også Juvederm

Restylane Tear Through er ikke den eneste behandlingen som bruker injeksjoner for å snu klokken og redusere aldringssymptomer i ansiktet. Fyllstoffer som Juvederm kan også brukes på andre områder, for eksempel:

  • Marionettelinjene, som strekker seg fra munnvikene mot haken
  • Nasolabiale linjer, som strekker seg fra nesen til munnvikene

Fyldige lepper

Restylane kan brukes til flere formål når man behandler leppene. Den kan gi mer fukt til tørre lepper, en mer definert leppekant, større under- eller overleppe eller redusere såkalt «gummy smile». 

Restylane vs. Botox

Botox og Restylane er navn de fleste har hørt, men mange er kanskje usikre på hva det er, og hva forskjellen er. Når bruker du de forskjellige, og hva skiller dem fra hverandre?

Hyaluronsyre

Filleren Restylane er en filler som i hovedsak består av hyaluronsyre, et stoff som kroppen din allerede produserer selv. Dette stoffets oppgave er å binde vann, og det hjelper kroppen å tilføre fuktighet, elastisitet og volum til hud og lepper.

En type nervegift

Botox er derimot ikke et naturlig stoff som du finner i kroppen, men en type nervegift som er fremstilt av bakterien Clostridium botulinum. De dosene som brukes i skjønnhetsbehandlinger helt helt ufarlig og har svært få eller ingen bivirkninger. 

Etter en tid vil Botoxen slippe taket og skylles ut med resten av kroppens avfallsstoffer, og vil dermed ikke ha noen permanent effekt. 

Originalt formål

I motsetning til Restylane og fillere, hadde Botox originalt et viktig medisinsk formål. Botox ble et legemiddel i 2002 og man kunne få injeksjonsbehandling med Botox dersom man led av kronisk migrene, overdreven svetting, eller skjeling eller muskelspasmer. 

Måten Botox fungerer på er at den injiseres i musklene under huden, noe som lammer musklene og gjør at de slapper av. Dette gjør at også huden over musklene blir glattere og gjøre rynker og linjer mindre synlig.  

Hva fungerer best mot rynker?

Når du skal velge injeksjonsbehandling av rynker er det lurt å tenke på hva slags rynker du skal fjerne, da Botox og fillere har ulike funksjoner. 

Når bruke Botox

Skal du fjerne rynker som har oppstått over tid på grunn av bevegelser i ansiktet, som for eksempel de vannrette rynkene i pannen, sinnarynken eller rynker rundt øyne, er Botox det riktige valget for deg. 

Når bruke Restylane og fillere

Restylane er helt supert når det kommer til for eksempel rynkene mellom munnen og nesen, andre rynker rundt munnen, men også rynker og linjer rundt øynene og i pannen. Du kan også sette Restylane andre steder enn i ansiktet, som rynker på bryst og på hender. 

Få hjelp av en profesjonell

Den beste måten å finne ut hvilken type injeksjoner som funker best for deg, er å snakke med en som jobber i faget. Hos MBC har vi lang erfaring og en kosmetisk sykepleier hos oss kan enkelt gi deg beskjed om du bør gå for en behandling med Botox eller behandling med Restylane. 

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Dersom du lurer på om Restylane er noe for deg, så bestill gjerne en uforpliktende konsultasjon på e-post eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor. 

Hos oss kan du få utført det aller meste av behandlinger med Restylane og fillers. Vi tar hensyn til dine ønsker, samtidig som vi bruker vår medisinske ekspertise til å gi råd og veiledning. Vi kan svare deg på alle spørsmål du måtte ha angående fillers eller andre behandlinger. 

trygg behandling med restylane i oslo
ansiktsbehandling med restylane i oslo

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!