Restylane Oslo

MBC Lasersenter jobber blant annet med behandlinger med restylane i Oslo. Dette brukes i ansiktet for å gjenopprette hudens elastisitet og volum.

Restylane kan også brukes i leppene for å få fyldigere lepper og redusere mørke ringer under øynen. Ser du etter et sted som tilbyr restylane i Oslo? Ta kontakt med oss i dag for å få en konsultasjonstime.

Hva er restylane?

På vår klinikk jobber vi med kunder som ønsker behandling med restylane i Oslo. Denne formen for injisering var den første filleren som ble basert på hyaluronsyre, et stoff som ligner på det som finnes naturlig hos mennesker. Grunnen til at nettopp dette stoffet brukes er fordi kroppen egne form for hyaluronsyre som finnes naturlig i huden, reduseres etterhvert som vi blir eldre.

Ved å injisere restylane i blant annet huden, vil man kunne gjenopprette en del av hudens egenskaper som har blitt redusert etter hvert som man blir eldre. Her er evnen til å binde vann svært vesentlig, det er nemlig det som er med på å bevare hudens elastisitet. 

Hvordan brukes det?

En kosmetisk sykepleier vil sprøyte inn filleren i små injeksjoner med en tynn nål. Etterhvert som restylane injiseres i huden vil områdene også bli massert forsiktig, dette sprer stoffet utover. Etter behandlingen vil huden kunne være noe hoven og øm, men dette vil gå over etter noen dager. 

Våre kosmetiske sykepleiere har jobbet med denne typen behandlinger i mange år og har derfor god erfaring. Bestill konsultasjon for behandling med restylane i Oslo hos oss. 

Kan du som er gravid eller ammende ta restylane?

Dersom du er gravid bør du ikke ta restylane, dette er fordi man i noen tilfeller kan oppleve å få en allergisk reaksjon noe som kroppen ikke bør utsettes for under en graviditet. Om du er ammende kan du selv velge om du ønsker behandlingen. 

Ulike behandlinger

Denne formen for fillers brukes, som nevnt tidligere, til en rekke ulike behandlinger, blant annet:

  • Redusere rynker
  • Redusere mørke ringer 
  • Fyldigere lepper

Rynkebehandling med restylane

Ved å injisere filleren i huden vil man kunne gjenopprette noe av hudens egne volum og elastisitet. Restylane handler ikke nødvendigvis om å endre huden, men heller få frem noe som var der når man var yngre. Det er nettopp derfor restylane egner seg, fordi filleren er basert på stoffer som huden allerede har. 

Reduksjon av mørke ringer

Etterhvert som vi blir eldre, plages de fleste av oss med sirkler og mørke ringer under øynene. restylane tear through kan benyttes for å glatte ut fine linjer samt redusere de mørke ringene under øynene, behandlingen vil rett og slett kunne reversere noen av de tidligste tegnene på aldring. 

Prosedyren er effektiv. Det injiseres restylane med en tynn nål, dette vil så fylle opp tomrom under huden, og tilbakeføre en del av hudens yngre egenskaper. 

Restylane Tear Through er ikke den eneste prosedyren som bruker injeksjoner for å snu klokken og redusere aldringssymptomer i ansiktet. Fyllstoffer som Juvaderm kan også brukes på andre områder, for eksempel:

  • Marionettlinjene, som strekker seg fra munnvikene mot haken / kjeven
  • Nasolabialfoldene (smilelinjer), som løper fra nesen til munnvikene

Fyldige lepper

Filleren som benyttes ved behandling av lepper er spesielt tilpasset området for prosedyren. Dette sikrer at vi kan gi et naturlig resultat som likevel kan øke fyldighet. Ønsket ved en slik behandling er hos de fleste og gjenopprette volumet, fargen og fuktigheten leppene hadde i yngre alder, nettopp dette vil vi kunne forbedre ved restylane behandling i leppene.

Hvem er vi?

MBC Lasersenter ligger plassert i Oslo sentrum på Frogner. Vi har jobbet med kosmetiske behandlinger i over 20 år. Alle våre ansatte har utdanning i yrket samt god erfaring. Vi er svært opptatt av at alle våre kunder skal ha en positiv opplevelse hos oss. 

Ser du etter et sted som tilbyr restylane i Oslo? Vi sikrer god oppfølging og konsultasjonstime som gjennomføres med en lege. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg. 

Hudpleie
rynkebehandling

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!