Restylane Oslo

MBC Lasersenter jobber blant annet med behandlinger med restylane i Oslo. Dette brukes i ansiktet for å gjenopprette hudens elastisitet og volum.

Behandling med restylane

Restylane er en type HA-filler som de fleste kanskje forbinder med forstørring av lepper, men som også brukes til så mye mer. Ja, restylane brukes i leppene for å få fyldigere lepper, men brukes også for eksempel til å redusere mørke ringer under øynene. 

Restylane er også svært effektiv for å redusere rynker og benyttes også for å endre ansiktskonturer. Da kan det blant annet injiseres i hake, kjeve, kinn eller andre steder i ansiktet. 

Book en konsultasjonstime i dag

Ser du etter et sted som tilbyr restylane i Oslo? Ta kontakt med oss i dag for å få en konsultasjonstime – vi hjelper deg med å sette opp den riktige behandlingen for deg. 

Hos oss kan du få utført det aller meste av behandlinger med restylane og fillers. Vi tar hensyn til dine ønsker, samtidig som vi bruker vår medisinske ekspertise til å gi råd og veiledning.

Hva er restylane?

På vår klinikk jobber vi med kunder som ønsker behandling med restylane i Oslo. Denne formen for injisering var den første filleren som ble basert på hyaluronsyre, et stoff som ligner på det som finnes naturlig hos mennesker.

Gjenopprette hudens svekkede egenskaper

Grunnen til at nettopp dette stoffet brukes er fordi kroppen egne form for hyaluronsyre som finnes naturlig i huden, reduseres etterhvert som vi blir eldre.

Ved å injisere restylane i blant annet huden, vil man kunne gjenopprette en del av hudens egenskaper som har blitt redusert etter hvert som man blir eldre. Her er evnen til å binde vann svært vesentlig, det er nemlig det som er med på å bevare hudens elastisitet. 

Hvordan brukes det?

En kosmetisk sykepleier vil sprøyte inn filleren i små injeksjoner med en tynn nål. Etterhvert som restylane injiseres i huden vil områdene også bli massert forsiktig, dette sprer stoffet utover.

Etter behandlingen vil huden kunne være noe hoven og øm, men dette vil gå over etter noen dager. 

Bestill konsultasjon hos kosmetisk sykepleier

Våre kosmetiske sykepleiere har jobbet med denne typen behandlinger i mange år og har derfor god erfaring. Bestill konsultasjon for behandling med restylane i Oslo hos oss. 

Kan du som er gravid eller ammende ta restylane?

Dersom du er gravid bør du ikke ta restylane, dette er fordi man i noen tilfeller kan oppleve å få en allergisk reaksjon noe som kroppen ikke bør utsettes for under en graviditet. Om du er ammende kan du selv velge om du ønsker behandlingen. 

Ulike behandlinger

Denne formen for fillers brukes, som nevnt tidligere, til en rekke ulike behandlinger, blant annet:

  • Redusere rynker
  • Redusere mørke ringer 
  • Fyldigere lepper

Rynkebehandling med restylane

Ved å injisere filleren i huden vil man kunne gjenopprette noe av hudens egne volum og elastisitet.

Linjer og rynker

Restylane handler ikke nødvendigvis om å endre huden, men heller få frem noe som var der når man var yngre. Det er nettopp derfor restylane egner seg, fordi filleren er basert på stoffer som huden allerede har. På denne måten reduserer du også linjer og rynker som alderdommen fører med seg.

Reduksjon av mørke ringer

Etterhvert som vi blir eldre, plages de fleste av oss med sirkler og mørke ringer under øynene.

Reversere tidlige tegn på aldring

Restylane tear through kan benyttes for å glatte ut fine linjer samt redusere de mørke ringene under øynene, behandlingen vil rett og slett kunne reversere noen av de tidligste tegnene på aldring. 

Prosedyren er effektiv. Det injiseres restylane med en tynn nål, dette vil så fylle opp tomrom under huden, og tilbakeføre en del av hudens yngre egenskaper. 

Prøv også Juvaderm

Restylane Tear Through er ikke den eneste prosedyren som bruker injeksjoner for å snu klokken og redusere aldringssymptomer i ansiktet. Fyllstoffer som Juvaderm kan også brukes på andre områder, for eksempel:

  • Marionettlinjene, som strekker seg fra munnvikene mot haken / kjeven
  • Nasolabialfoldene (smilelinjer), som løper fra nesen til munnvikene

Fyldige lepper

Filleren som benyttes ved behandling av lepper er spesielt tilpasset området for prosedyren. Dette sikrer at vi kan gi et naturlig resultat som likevel kan øke fyldighet.

Fylde, farge og fuktighet

Ønsket ved en slik behandling er hos de fleste og gjenopprette volumet, fargen og fuktigheten leppene hadde i yngre alder, nettopp dette vil vi kunne forbedre ved restylane behandling i leppene.

Restylane vs. botox

Botox og restylane er navn de fleste har hørt, men mange er kanskje usikre på hva det er, og hva forskjellen er. Når bruker du de forskjellige, og hva skiller dem fra hverandre?

Hyaluronsyre

Filleren Restylane er en HA-filler som i hovedsak består av hyaluronsyre, et stoff som kroppen din allerede produserer selv. Dette stoffets oppgave er å binde vann, og det hjelper kroppen å tilføre fuktighet, elastisitet og volum til hud og lepper.

En type nervegift

Botox er derimot ikke et naturlig stoff som du finner i kroppen, men en type nervegift som er fremstilt av bakterien clostridium. De dosene som brukes i skjønnhetsbehandlinger helt helt ufarlig og har svært få eller ingen bivirkninger. 

Etter en tid vil botoxen slippe taket og skylles ut med resten av kroppens avfallsstoffer, og vil dermed ikke ha noen permanent effekt. 

Originalt formål

I motsetning til restylane og fillerse, hadde botox originalt et viktig medisinsk formål. Botox ble et legemiddel i 2002 og man kunne få injeksjonsbehandling med botox dersom man led av kronisk migrene, overdreven svetting, eller skjeling eller muskelspasmer. 

Måten botox fungerer på er at den injiseres i musklene under huden, noe som lammer musklene og gjør at de slapper av. Dette gjør at også huden over musklene blir glattere og gjøre rynker og linjer mindre synlig.  

Hva er best mot rynker?

Når du skal velge injeksjonsbehandling av rynker er det lurt å tenke på hva slags rynker du skal fjerne, da botox og fillere har ulike funksjoner. 

Når bruke botox

Skal du fjerne rynker som har oppstått over tid på grunn av bevegelser i ansiktet, som for eksempel de vannrette rynkene i pannen, sinnarynken eller rynker rundt øyne, er botox det riktige valget for deg. 

Når bruke restylane og fillere

Restylane er helt supert når det kommer til for eksempel rynkene mellom munnen og nesen, andre rynker rundt munnen, men også rynker og linjer rundt øynene og i pannen. Du kan også sette restylane andre steder enn i ansiktet, som rynker på bryst og på hender. 

Få hjelp av en profesjonell

Den beste måten å finne ut hvilken type injeksjoner som funker best for deg, er å snakke med en som jobber i faget. Hos MBC har vi lang erfaring og en kosmetisk sykepleier hos oss kan enkelt gi deg beskjed om du bør gå for en behandling med botox eller behandling med restylane. 

Hvem er vi?

MBC Lasersenter ligger plassert i Oslo sentrum på Frogner. Vi har jobbet med kosmetiske behandlinger i over 20 år. Alle våre ansatte har utdanning i yrket samt god erfaring. Vi er svært opptatt av at alle våre kunder skal ha en positiv opplevelse hos oss. 

Ser du etter et sted som tilbyr restylane i Oslo? Vi sikrer god oppfølging og konsultasjonstime som gjennomføres med en lege. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg. 

trygg behandling med restylane i oslo
ansiktsbehandling med restylane i oslo

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!