Profhilo

Med årene mister vi elastin, kollagen samt hyaluronsyre i huden. Profhilo er en injeksjonsbehandling som gir deg fastheten tilbake i huden.

Vår klinikk ligger sentralt i Oslo, og vi holder oss hele tiden oppdatert med kurs og kongresser i inn-og utland. Du kan føle deg trygg på at MBC Lasersenter alltid møter deg med omsorg og respekt.

Hva er Profhilo?

Det hyaluronbaserte produktet er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE-bindinger, som vi kjenner fra fillers og skinboosters. Hyaluronsyren i Profhilo er bygd opp med et naturlig sukkerstoff som er varmebehandlet på en bestemt måte.

Den unike formelen stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin.

Hvem kan injiseres?

 • Kvinner og menn
 • Yngre som vil forebygge
 • Eldre som vil gjenoppbygge
 • En som vil se yngre ut på hals og decollete

Prisvinnende behandling

Det injiserbare produktet Profhilo er det nyeste og mest innovative innen hudforyngelse, og har vunnet The Aesthetics Award som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, den får vår egen hud til å produsere mengder av kollagen og elastin, noe som strammer opp huden og gjør den glatt.

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling med Profhilo består av få stikk i området du ønsker behandlet og tar kort tid. Spredningen er stor, noe som gjør at huden i hele området blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Resultatet vil aldri bli kunstig og unaturlig da behandlingen ikke øker volumet i huden som ved fillerinjeksjoner. Vi anbefaler å utføre 2-4 behandlinger med Profhilo med 4-6 ukers mellomrom. 

Hvilke områder kan behandles?

 • Ansikt
 • Hals
 • Bryst / Decolletage
 • Hender
 • Armer
 • Knær
 • Mage

Post behandling

Ønsker du et ungdommelig utseende? Som i tillegg gjerne booster og fukter huden? En behandling med Profhilo gjør at hele huden får et glattere og mykere, men samtidig fast uttrykk. Umiddelbart etter en behandling, kan stikkene hvor injeksjonen er utført sees. Disse kan ligne små myggestikk. Disse forsvinner innen 12-24 timer.

I noen tilfeller kan det også oppstå forbigående blåmerker. Du kan fint leve som normalt etter våre behandlinger. 4 uker etter første injeksjon vil huden være være betydelig strammere.

Vi anbefaler en “touch up”-behandling i løpet av 6-12 måneder etter din første behandling.

Om klinikken vår

Vi er en profesjonell kosmetisk og medisinsk klinikk som holder til på Frogner/Skillebekk og har 25 års erfaring som frittstående kosmetisk medisinsk lasersenter, helt uten tilknytning til kjeder eller sentre. Derfor har vi gjennom alle år vært kjent for individuell behandling av høyeste kvalitet og dokumentert effekt. 

Hos oss får du hjelp og råd til hvordan du kan oppnå en sunn og frisk hud, med behandlinger som Profhilo eller Botox. 

Noen av våre behandlingsmetoder:

Vi ser frem til å høre fra deg. Om du ønsker gir vi deg gjerne mer informasjon om Profhilo og hvordan det kan hjelpe deg med din hud. 

Ofte stilte spørsmål

Restylane og Profhilo har mange likheter, blant annet er de begge injiserbare fillere, inneholder hyaluronsyre og tilfører fukt til huden innenfra. Forskjellen er at Restylane kommer i geléform, mens Profhilo injiseres som væske. Profhilo inneholder også enda mer hyaluronsyre. Når virkestoffet injiseres, spres hyaluronsyren seg jevnt utover av seg selv. Det kreves derfor færre stikk enn Restylane.

Profhilo kan injiseres både på kroppen og i ansiktet. Vanlige steder å behandle er ansikt og hals, bryst, armer og hender, samt mage og knær. Dette er steder der aldringstegn ofte blir tidlig synlig, og som mange føler at trenger en liten boost.

Profhilo er effektiv som behandling av slapp hud, da injeksjonene inneholder hyaluronsyre, som gir huden tilbake en ungdommelig fukt og fylde. Huden vil dermed føles både glattere og fastere og se friskere og yngre ut. Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre behandlinger.

Profhilo er et injiserbart stoff, bestående av hyaluronsyre – et stoff som naturlig finnes i kroppen vår fra før, men som det produseres mindre av med alderen. Stoffet injiseres rett under huden, og sprer seg deretter jevnt utover området der det er injisert. Hyaluronsyren binder vannet i huden vår og løfter hudlaget – slik får huden tilbake en ungdommelig fylde og volum, samtidig som du tilfører huden fuktighet.

Injeksjoner med profhilo gir et naturlig resultat
Profhilo er et hyaluronbasert produkt som retter ut fine linjer

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!