Peeling

En peeling er en kjemisk eksfoliering som fjerner gamle og skadede hudceller. Behandlingen gir deg en jevn og frisk glød.

Vi tilbyr en rekke forskjellige behandlinger innen hudpleie, tilpasset alle hudtyper. Våre peelinger har dokumentert effekt og utføres av sertifiserte sykepleiere eller hudpleiere. Hos oss får du gode råd om hvilken type peel som passer din hudtype, og du får god hjelp med hjemmepleie slik at du kan opprettholde et mer varig resultat.

Hva skjer før en peeling?

Hos oss kan du være trygg på at du blir hørt. Vi hjelper deg med å avgjøre hvilken type exfoliering som er mest hensiktsmessig basert på ditt utgangspukt og behov, og på hvilke resultater du kan forvente.

To til fire uker før peelingen, bør du begynne å forberede huden ved å rense den to ganger om dagen. Gjerne bruk en tilpasset spesialkrem morgen og kveld, samt bruk solkrem hver dag. Vår hudpleier og sykepleier vil anbefale deg riktige produkter som bør brukes i forkant og etterkant av peelingbehandlingen.

Kjemisk peel kan behandle: 

 • Ansikt
 • Hals
 • Hender

Peeling for mer glød

Peeling kan gi mer glød til ansiktet

Med alderen produserer huden linjer og rynker. Peeling gjør at huden fornyes raskere og stimulerer økt kollagenproduksjon. Kjemisk peeling av huden innebærer applikasjon av en kjemisk oppløsning for å forbedre solskader, pigmentflekker, arr og rynker.

Elixir Mandelsyre Peel 

Denne behandlingen peeler huden skånsomt, og er et godt valg for de som tar en kjemisk peeling for første gang. Den er i tillegg antibakteriell og jobber med porer, og virker derfor veldig effektivt på akne og hudormer.

Du kan fint ta denne behandlingen i lunsjen. Selve behandlingen tar cirka 30 minutter, og huden blir ikke rød eller flasset i etterkant. I og med at man kan velge graden av styrke på peelingen selv, og fordi dette er en av de mildeste kjemiske peelingene på markedet, er den trygg å bruke for deg med sensitiv hud, rosacea eller mørkere hudtoner.

Fordeler ved Elixir mandelsyre peel:

 • Fjerner døde hudceller
 • Gir en jevnere hudtone
 • Fuktighetsgivende produkt
 • Glatter ut fine linjer
 • Reparerer solskader
 • Forbedrer pigmentering
 • Konsentrasjonen av syre er 40%

Du vil oppleve at huden blir strammere og at fine linjer minimeres kraftig.

Vi anbefaler å ta denne peelingbehandlingen som en kur for å få best resultat, gjerne en gang i uken i 6-8 uker.

Huden din kan oppleves som noe tørr i dagene etter behandlingen. La de aktive kremene og peelingene hjemme vente litt mens du går på denne kuren. Vi anbefaler mye fukt i disse dagene, og ikke minst solfaktor. Vi hjelper deg med råd for en god hudpleierutine hjemme.

Obagi Peeling

Vi er en autorisert forhandler av Obagi ZO Medical og ZO Skin Health. Serien er utviklet av den anerkjente hudlegen dr. Zein Obagi. ZO Peel er en effektiv og sikker måte å forbedre hudens sunnhet ytterligere. Behandlingene med ZO har dokumentert effekt og vi tilpasser både behandling i salong og hjemmeprodukter basert på hudtype og hudens tilstand.

ZO Stimulation Peeling

Denne behandlingen er fin for deg som ønsker effekt på kort tid. Stimulation Peel fra Obagi inneholder melkesyre, mandelsyre og sitrussyre.

I tillegg inneholder den sterke konsentrasjoner av andre aktive ingredienser som skånsomt behandler huden og gir tydelige forbedringer. 

ZO Skin Health Stimulator Peel bidrar til: 

 • Fastere hud
 • Demper pigmentflekker og arr
 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Forbedrer solskadet hud

ZO Brightening Peel

ZO Brightening Peel er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyelse med AHA-syrer og vitaminer. De stimulerende ingrediensene mykgjør huden, jevner hudtonen og strammer opp huden din.

ZO Skin Health Brightening Peel bidrar til:

 • Hudfornyelse med AHA-syrer og vitaminer
 • Å redusere arr
 • Jevne hudtonen
 • Glød

En perfekt behandling før en spesiell anledning eller når du ønsker og unne huden din noe ekstra. Vi anbefaler vedlikehold hver 4. – 6. uke.

Besøk klinikken vår i dag

Endymed Radiofrekvens

Vi er en profesjonell kosmetisk og medisinsk klinikk som holder til på Frogner/Skillebekk. Vi har 25 års erfaring som frittstående kosmetisk medisinsk lasersenter, helt uten tilknytning til kjeder eller sentre. Derfor har vi gjennom alle år vært kjent for individuell behandling av høyeste kvalitet og dokumentert effekt. 

Få informasjon og les mer

Vi gir deg hjelp og råd til hvordan du kan oppnå en sunn og frisk hud. Du kan bare ta kontakt med oss eller booke en konsultasjon dersom du lurer på noe angående hudpleie, eller så har vi masse god informasjon på våre nettsider. 

Noen av våre behandlingsmetoder: 

Kontakt oss

Vi har høyt fokus på å holde våre kunder fornøyde, og det skal derfor være enkelt å komme i kontakt med oss. Har du spørsmål om pris, kjøp av produkter, en behandling eller noe helt annet, kan du nå oss på e post post@mbcsenteret.no og på telefon 21 42 10 12. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ofte stilte spørsmål

Peeling er en type behandling som kan være til hjelp for mange type hudproblemer. Det finnes peeling med ulik styrke som behandler alt fra ujevn hud, store porer og kviser, til arr og pigmentforandringer. Kontakt oss for å få hjelp til å finne riktig peelingbehandling for deg.

Når du tar en av peelingene fra Obagi ZO kan du bedre opprettholde resultatene dersom du tar i bruk Obagi ZO produkter i forbindelse med peelingen. MBC Lasersenter tilbyr disse produktene i klinikken, og hjelper deg å finne de som passer deg best

Du kan ta en peelingbehandling når som helst, men da du skal holde deg unna solen i tiden etterpå, er det praktisk å vente til etter sommeren. Da får du også peelet bort hud som har blitt slitt ut av sol og saltvann i ferien. Du kan også nyte godt av en peel på våren, for å bli kvitt vinterhuden.

Hos MBC Lasersenter har vi svært kompetente og godt utdannede ansatte. Alle som jobber hos oss brenner for det de driver med, og jobber for å gi sine kunder den beste servicen som mulig. Ellen Rysand har over 25 års erfaring i bransjen – 10 av dem sammen med en hudlege. Hos oss er du i de beste og tryggeste hender.

Peeling er en ansiktsbehandling som består av kjemisk eksfoliering
Peeling kan gi huden i ansiktet mer glød

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!