Laserklinikk Oslo

MBC Lasersenter er en profesjonell kosmetisk og medisinsk laserklinikk i Oslo, med et bredt utvalg av behandlinger, utført av erfarne og dyktige behandlere.

Lang erfaring

MBC Lasersenter eies og drives av sykepleier Ellen Rysand, som har over 25 års erfaring med blant annet laserbehandling – 10 av disse årene sammen med en hudlege. Klinikken åpnet dørene i 1996 og har siden den gang gitt flere tusen kunder gode resultater med ulike type behandlinger. 

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder det beste innen laser, peeling, pulset lys, lysterapi og kremprogrammer.

Behandlinger på vår laserklinikk i Oslo

laserbehandling for ansiktet

Hos oss får du innovative og effektive behandlinger med dokumentert effekt. Ikke bare er vi en profesjonell og medisinsk laserklinikk i Oslo, men også en hudklinikk med avansert sertifiserte behandlere innenfor blant annet injeksjoner. 

Flere forskjellige lasere og behandlinger

Når det kommer til lasere har vi hele åtte forskjellige typer som brukes til å behandle alt fra kviser og aknearr, solskadet hud og pigmentflekker til blodkar i ansikt, rynker, årer på bena og svette armhuler og hender. 

Vi utfører også oppstramming av hud, fettreduksjon på ulike steder på kroppen, samt hårfjerning både i ansikt og på kropp. 

Arr og store porer

Mange som har slitt med akneproblematikk sitter igjen med en hud med ujevn overflate, kanskje også dype eller sterkt pigmenterte aknearr. Store porer er også svært vanlig, også for de av oss som ikke har slitt med kviser, og kan være et stort irritasjonsmoment for mange. 

Fjerning av rynker og behandling av solskader

På vår klinikk i Oslo benytter vi oss av Fractional laser 1540 – en laser som effektivt behandler solskader, store porer, strekkmerker, rynker, arr og bidrar til hudforbedring. 

Vi bruker også Star Lux Fractional 1540, en laser patentert og utviklet av Palomar. Dette er et avansert lasersystem som reduserer arr, rynker, strekkmerker og porer og gir deg den glatte og jevne huden du alltid har ønsket deg. 

Hårfjerning med laser

Hos oss på MBC Lasersenter kan du permanent få fjernet uønsket hårvekst. Dette gjøres med bruk av IPL – et sterkt bredspektret lys som også brukes til behandling av solskader på huden. Lyset har en svært høy intensitet og kan sammenlignes med en sterk laser.

Rask og effektiv hårreduksjon

Det er Star Lux 500, Lux Y som benyttes i vår laserklinikk i Oslo – denne gjør permanent hårreduksjon både raskere og mer effektiv, og samtidig tryggere enn det har vært tidligere. Dette er på grunn av maskinens store spot size hode og dets kjølesystem. 

Passer permanent hårfjerning for deg?

Om du er usikker på om du er en god kandidat for permanent hårfjerning, lurer på hvordan det fungerer eller har andre spørsmål om prosessen. Vi er også glade for å hjelpe deg dersom du tar kontakt med oss. 

Du kan også lese mer om alle våre behandlinger her

Book time på laserklinikk i Oslo

laserbehandling

Vi har mye god informasjon her på våre nettsider som du kan bruke når du skal bestemme deg for hvilken behandling du ønsker å booke, her kan du se alle behandlinger vi tilbyr. Vi har flere spennende behandlinger for deg og huden din. 

Er du nysgjerrig på hvilke av våre behandlinger som passer deg best, eller ønsker du å booke en time eller konsultasjon? Ta gjerne kontakt med oss – vi er tilgjengelig både på mail: post@mbcsenteret.no, og på tlf: 21 42 10 12. Du kan også komme innom klinikken. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Laserbehandling i Oslo
hårfjerning med laserbehandling

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!