Laserklinikk Frogner

På MBC laserklinikk på Frogner tilbyr vi en rekke ulike behandlinger, inkludert laserbehandlinger. Vi har behandlet flere tusen fornøyde kunder. Kanskje blir du vår neste?

Kosmetisk og medisinsk behandling

For å kunne tilby et så bredt behandlingstilbud som mulig, har vi sørget for å ha ekspertise på alt fra rynkebehandling til hårfjerning og permanent sminke på vår laserklinikk på Frogner. Når det kommer til laserbehandlinger har vi også ulike varianter. 

Hos oss får du også medisinsk kremprogram som styrker og utsetter aldring av huden. 

Hårfjerning

Mange har et sterkt ønske om å slippe å barbere seg flere ganger i uken. Da kan permanent hårfjerning være en god løsning. Behandlingen foregår ved å benytte svært intenst lys som kan sammenlignes med det lyset du får fra en laser. 

Utstyret vi benytter oss av på laserklinikken Frogner er levert av Star Lux. Deres kjølesystem sikrer at den delen som treffer huden alltid holder 2 grader. Dette gjør det mulig å ha høyere energi uten at det går utover sikkerheten. 

Det intenst pulserende lyset er konstruert for å treffe pigmentet i håret, etter dette blir hårsekken varmet opp til ca 70 grader, da ødelegges hårsekken på en sikker og kontrollert måte. 

Antall behandlinger?

Vi har behandlet mange på vår laserklinikk Frogner, derfor vet vi godt at det varier fra person til person hvor mange behandlinger som skal til. Her er det også flere faktorer som spiller inn. Hvor på kroppen man fjerner hår og hvor dypt hårsekken sitter, påvirker dette. 

Ikke alle hårsekkene vi har er i bruk, mange er hvilende og vil kunne begynne å produsere hår senere. Disse hårsekkene klarer ikke behandlingen å påvirke. 

Akkurat hvor mange behandlinger nettopp du trenger er vanskelig å si, men allerede etter 2-3 ganger vil du merke at håret bruker lenger tid på å vokse ut. 

Behandling av strekkmerker

Vår laserklinikk på Frogner bruker også laser til mer enn hårfjerning – laseren kan også forbedre huden og redusere strekkmerker. Systemet vi bruker er avansert og laget for å gi hud med mindre synlige rynker, redusere arr, gi mindre porer og forbedring av strekkmerker. Alt i alt vil det gi jevnere og glattere hud. 

Laseren fungerer ved å sende et lys dypt ned i dermis (lærhuden) til fibroblastcellene og elastinfibrene. Når dette skjer stimuleres huden til å bygge opp nytt bindevev. Kort sagt lager vi en kontrollert skade i huden, som gjør at kroppen selv setter i gang prosessen med å reparere området. 

Lite eller ingen bivirkninger

Denne behandlingen foregår i sikre omgivelser, av svært dyktige behandlere på vår laserklinikk på Frogner. Utstyret vi bruker er noe av det beste på markedet. Dette er for at vi skal kunne sikre det beste resultatet som overhodet mulig, uten unødvendige bivirkninger. 

Etter behandlingen vil du nok kunne regne med noe hevelse og rødhet. Uken etter kan huden føles litt tørr, men da er det ikke mer enn fuktighetskrem som skal til for å løse problemet. Sminke kan også benyttes uten problem. 

Les også: Laserklinikk Oslo

Book time på vår laserklinikk på Frogner i dag

Har du spørsmål eller andre henvendelser til vår laserklinikk på Frogner? Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å komme i gang. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!