Hudpleie Frogner

Sliter du med kviser, aknearr, rynker eller ujevn hud? MBC Lasersenter tilbyr hudpleie på Frogner som behandling av denne problematikken, og mye mer.

Vakker innenfra og ut

Vi vet at skjønnhet kommer innenfra, men det er ikke noe galt i å føle seg like fresh og vakker på utsiden også. Hos oss på MBC Lasersenter tilbyr vi flere populære behandlinger og hudpleieserier slik at du alltid kan finne noe som passer deg og din hud. 

Med vår kompetanse og erfaring tar vi imot mennesker med alle slags hudrelaterte utfordringer. Vi tilbyr også andre behandlinger som hårfjerning, oppstramming av kropp, svettebehandling og ulike type injeksjoner. 

Klinikk sentralt i Oslo

Velkommen til vår hudpleieklinikk i Drammensveien –  kom innom oss for trygg og effektiv hudpleie på Frogner. Vår sentrale plassering gjør det enkelt for deg som kunde å komme deg til behandling, uansett hvor i Oslo du befinner deg.

Sliter du med huden?

Det er mange nordmenn som sliter med huden, både unge og gamle, kvinner og menn. Vi vet hvor sjenerende, vondt og upraktisk hudproblematikk kan være, og jobber hver dag for å hjelpe våre kunder med sine problemområder.

Luksus i hverdagen

Kom også gjerne innom dersom du bare ønsker å unne deg litt luksus i hverdagen, litt ekstra glød eller en hudfornyelse etter sommerferien. 

Veiledning av erfarne fagfolk

Vi er stolte av å kunne tilby et svært bredt utvalg av behandlingstyper, slik at alle kan finne noe som passer dem. Hos oss får du veiledning av erfarne kosmetiske sykepleiere, med høy kompetanse innenfor både laser, injeksjoner og mange andre felt. 

Velg mellom flere spennende behandlinger:

 • Restylane
 • Profhilo-injeksjon
 • Muskelavslappende injeksjoner
 • Rynkebehandling
 • Oppstramming av hals, underansikt eller øyne
 • Svettebehandling
 • Reduksjon av arr og store porer
 • Endymed Radiofrekvens 
 • Reduksjon av årer på ben og i ansikt
 • Kviser og akne
 • Hydrafacial
 • Hårfjerning
 • Permanent makeup
 • Hudpleiebehandlinger og anbefaling av produkter

Kom innom din lokale ekspert på hudpleie på Frogner i dag. 

Skjem bort deg selv med hudpleie på Frogner

Huden er det største organet vi mennesker har, og det skulle bare mangle at vi tar godt vare på det. Allerede i 25-årsalderen begynner hudens aldringsprosess, som hemmer produksjonen av for eksempel kollagen og elastin.

Velg riktige behandlinger

I midten av 20-årene vil alle prosesser gå saktere og det blir desto viktigere å gi huden sin litt ekstra oppmerksomhet og pleie. 

Våre behandlere har lang erfaring med opprettholdelsen av god hudhelse, og hjelper deg gjerne å velge ut riktige behandlinger – både på klinikken og til hjemmebruk.

Hudpleieserier

For å oppnå en best mulig hudhelse er det viktig at du har de riktige produktene til å bruke hjemme. Dine daglige rutiner er det aller viktigste når det kommer til hud, og med produkter som tilfører huden det den trenger, vil du kunne merke stor forskjell.

Obagi ZO

Vi tilbyr fantastiske produkter med dokumentert effekt fra merker som Obagi ZO, utviklet av dermatolog Dr. Zein Obagi, og Elixir Cosmeceuticals. Obagi ZO har to serier – ZO Medical og ZO Skin Health. Begge seriene fokuserer på å forbedre tilstander som rosacea, akne og pigmentflekker, samtidig som den skal forsinke hudens aldringsprosess. 

Elixir

Når det kommer til Elixir ligger fokuset på å finne hudprogrammet som passer til den tilstanden huden din er i der og da. Hos oss kan du få en hudscanning og dermed kartlegge din hudtilstand – dette vil gjøre det lettere å finne de riktige produktene for deg, samt gi muligheten til å dokumentere effekten de har på huden din. 

Peeling – en populær behandling

En svært populær behandling vi tilbyr er peeling. Vi har flere ulike peeling-behandlinger du kan velge mellom, og vi hjelper selvsagt våre kunder å velge ut hvilke behandlinger som passer dem og deres hud best.

Hva gjør peeling?

Peeling er en kjemisk eksfolierende behandling som fjerner gamle og skadede hudceller og etterlater deg med ny og silkemyk hud. Peeling er en effektiv og god behandling for de aller fleste, enten du ønsker en full hudfornyelse eller kun en lett glød før en spesiell anledning. 

Du kan få peelingbehandling på ansikt, hender og hals, og med ulik styrke. Vi tilpasser også behandlingen etter din hudsituasjon og ønsker.

Bestill din neste hudpleietime på Frogner

Om du har spørsmål angående behandlinger hos oss, eller du ønsker mer informasjon om din huds problemområder – book en konsultasjon eller en time hos MBC Lasersenter i dag. 

Kontakt oss på e post og telefon

Du kan enkelt få tak i oss på e-post: post@mbcsenteret.no eller på tlf: 21 42 10 12, eller du kan sende inn en henvendelse her. Vi er også tilgjengelig på både Facebook og Instagram. 

Ta kontakt i dag for en konsultasjon innen hudpleie på Frogner. Vi ser frem til å høre fra deg!

effektiv hudpleie på frogner
trygg hudpleie på frogner

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!