Hudklinikk Oslo

Vår hudklinikk i Oslo finner du i Drammensveien. MBC Lasersenter ligger sentralt plassert, og det er lett å komme seg dit med kollektivtransport. Kom innom i dag for behandling.

Kosmetiske og medisinske behandlinger

Ved vår hudklinikk i Oslo har vi bred erfaring innen en rekke medisinske og kosmetiske behandlinger av huden.

Alle har ulike behov for huden sin, og ikke minst ulikt utgangspunkt som krever forskjellige former for medisinske eller kosmetiske behandlinger. Derfor fokuserer vår hudklinikk i Oslo på å tilby et bredt utvalg av behandlingstyper til våre kunder. Vi sikrer at du får en behagelig opplevelse der du vil være fornøyd med resultatet. 

Vi behandler også hudsykdommer og medisinske tilstander som rosacea og aknearr. Vår hudlege er alltid tilgjengelig ved klinikken hvis det er behov for tilsyn.

Noen av behandlingene vi tilbyr er:

  • Rynkebehandling
  • Kviser og akne
  • Svettebehandling
  • Permanent makeup
  • Hårfjerning

Les mer om de ulike behandlingsformene vi tilbyr ved vår hudklinikk i Oslo:

Rynkebehandling

Denne typen behandling kan gjennomføres på flere ulike måter, med ulike metoder. Ved rynkebehandling vil man også kunne kombinere flere ulike metoder for å sikre det beste resultatet. Alle har ulik hud og hver pasient vil derfor kreve tilpasninger. 

For å være sikker på at din behandling skal være trygg vil du sammen med en sykepleier avgjøre hva som vil passe deg best. Dette skjer under en konsultasjonstime. 

Kviser og akne

De fleste av oss vil på et eller annet tidspunkt slite med kviser og uren hud. For noen blir det ekstra ille og da er det ikke alltid det hjelper med rens og hudkrem. Hos oss kan du få Acleara-behandling som i det fleste tilfeller vil hjelpe på problematisk hud. 

Om du er usikker på om denne behandlingen vil passe til deg er det bare å ta kontakt. Du vil få en konsultasjonstime der vi undersøker huden din får å avklare hvilken behandling du trenger. 

Svettebehandling

Både menn og kvinner kan slite med at de svetter i så stor grad at det blir en utfordring i hverdagen. Vi i MBC Lasersenter tilbyr derfor behandling som varer i 6-12 mnd, slik at du ikke svetter like mye. 

Behandlingsformen som benyttes er at det injiseres muskelavslappende midler som blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Det virker kun i den muskelen der det blir injisert, ikke i andre muskelgrupper, så behandlingen påvirker ingen andre områder på kroppen. 

Permanent makeup

Med permanent makeup trenger du ikke ta på sminke for å føle deg bra. Permanent makeup er en kosmetisk behandling som gir deg det sminke gjør uten at du behøver å ta det av og på. Denne typen behandling kan brukes på flere områder:

  • Øyenbryn
  • Lepper
  • Eyeliner

Etter du har fått behandling er det obligatorisk med en etterbehandling, dette er for å sikre at både du og vi er fornøyd med resultatet. Dette sikrer også at alt er gjort korrekt og at resultatet står til dine forhåpninger. Dette er inkludert i prisen.

Hårfjerning

Både kvinner og menn har ønsker om å fjerne hår fra ulike steder på kroppen permanent. Vi tilbyr permanent hårfjerning i blant annet nakke og ansikt, samt skuldre, legger og bikinilinje. Vår behandling er trygg og effektiv og sikrer gode resultater. 

Ønsker du ytterligere informasjon om kosmetiske behandlinger kan du lese mer på våre nettsider, eller bestille en uforpliktende konsultasjon hos en av våre spesialister. Her møter du både sykepleiere, hudleger og hudpleiere.

Velkommen til en profesjonell hudklinikk i Oslo

MBC Lasersenter er en profesjonell kosmetisk og medisinsk laserklinikk i Oslo. Vi tilbyr behandlinger med laser, pulset lys, lysterapi, peeling samt kremprogrammer med dokumentert effekt. 

Utseendet er viktig for mange, og ikke noe man vil overlate til hvem som helst. Velg en erfaren hudklinikk med gode omtaler, og ikke minst en hudpleier eller hudlege du kan stole på. Hos MBC Laserklinikk møter du ansatte som er faglig sterke og dedikerte til å gjøre deg fornøyd. Vi har spesialister og behandlere med avansert spisskompetanse innen laserbehandling. 

Injeksjoner

På vår hudklinikk i Oslo tilbyr vi injeksjonsbehandlinger med Restylane samt muskelavslappende injeksjoner. Vi bruker kun trygge injeksjoner med dokumentert effekt, som Botulinum Toxin type A (Botox), Azzalure og Vistabel. Disse injeksjonene er kjent for å redusere eller glatte ut mimikkrynker, bekymringsrynker, rynker i pannen og smilerynker. 

Vår hudlege er alltid tilgjengelig for tilsyn ved vår hudklinikk i Oslo, dersom det skulle være nødvendig. 

Les mer: Botox Oslo

Vi følger etiske og faglige retningslinjer

Vi tilbyr behandlinger innen medisinsk og kosmetisk kirurgi. Derfor har vi ikke lov til å ha før og etter-bilder på nettsidene våre, men dette får du se på konsultasjon hos oss. Aldersgrense for alle behandlinger er 18 år, med unntak av leppeforstørrelse som har aldersgrense 20 år. 

Alle som besøker oss har forskjellig utgangspunkt og ikke minst ulike ønsker til resultat. Når du kommer til oss setter vi av god tid til å svare på dine spørsmål og diskutere realistiske forventninger. Selv om det er trygt å komme til behandling hos oss er all kosmetisk kirurgi forbundet med en viss risiko, og du får all informasjon om mulige komplikasjoner ved et besøk hos oss. 

Våre kunder og pasienter

Vi har mange gode referanser fra fornøyde kunder å vise til. Sjekk ut vår Facebookside, eller ta kontakt med oss for å høre hva andre sier om oss.

MBC Lasersenter har åtte forskjellige lasere og 25 års erfaring. Det gjør oss til en av de beste og mest kunnskapsrike hudklinikkene i hele landet. Du er derfor i trygge hender hos oss. 

Les mer om MBC Laserklinikk – din hudklinikk i Oslo

MBC Laserklinikk er en moderne hudklinikk i Oslo som fokuserer på våre pasienters velvære og trivsel. Vi holder til sentralt på Frogner/Skillebekk i lyse og hyggelige lokaler.

Vi tilbyr kosmetisk og medisinsk behandling av blant annet aknearr, rosacea, kviser, solskadet hud, pigmentflekker, rynker, blodkar, årer, svette og mer. I tillegg utfører vi fettreduksjon og oppstramming av hud.

Vi utfører hårfjerning og generell hudforbedring med laser.

Hudleger og hudpleiere med høy kompetanse

Hos oss blir du møtt av erfarne hudleger og hudpleiere som har høy kompetanse og lang erfaring. Dette sikrer at du får en trygg behandling hos oss. Våre hudleger står klare til å ta i mot eventuelle spørsmål du måtte ha om våre behandlinger. 

Bestill en time for konsultasjon eller ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon. Vi gleder oss til å høre fra deg!

ansiktsbehandling hos MBC Lasersenter
trygg hudklinikk i Oslo

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!