Hudklinikk Frogner

Besøk vår hudklinikk på Frogner for spesialtilpasset hudpleie. Vi sørger for å finne det som vil passe deg og din hud best, slik at du får mest ut av hudpleien.

Aldringen starter i 25 års alderen

Huden er kroppens største organ og er helt avgjørende for at menneskekroppen skal fungere. Den har helt fantastiske egenskaper, som å beskytte, reparere og fornye seg selv ved hjelp av produksjon av blant annet elastin og kollagen. 

Aldringen av huden starter så tidlig som rundt 25 års alderen. For kvinner vil denne prosessen fremskyndes, grunnet fallet i østrogenproduksjonen som forekommer når man nærmer seg overgangsalderen. Det er likevel mye som kan gjøres for å senke farten på aldringsprosessen, samt forbedre utfallet.

Når du får behandlinger hos vår hudklinikk på Frogner, sørger vi for at produkter og behandling er særlig tilpasset nettopp din hud. Vi vet at alle har ulik hud og derfor reagerer ulikt på behandling, dette tar vi høyde for. 

Ulike varianter

Vår hudklinikk på Frogner har flere ulike varianter av ansiktsbehandling. Vi tilbyr medisinsk hudpleie og hudpleie fra Elixir Cosmeceuticals. Har du spørsmål om behandlingene kan du lese mer under “tjenester” eller ta kontakt med oss!

Medisinsk hudpleie

Vår hudklinikk på Frogner, MBC Lasersenter, er autorisert forhandler av ZO Medical og ZO Skin Health. Produktene fra disse er utviklet av den anerkjente dermatologen dr. Zein Obagi. Han har jobbet med hudpleie i over 35 år, og som banebrytende dermatolog for avanserte hudpleieløsninger har han blitt en ledende autoritet innen hudpleie. 

Produktene er basert på dr. Obagi´s filosofi om å skape sunn hud, og ikke kun behandle sykdom og skade når de oppstår. 

Vår hudklinikk Frogner er stolt av å kunne tilby våre kunder hudpleie fra ZO. Produktene bevarer sunn hud og behandler tilstander som akne og akne arr, rosacea og pigmentering. Denne behandlingen vil også være med på å senke hudens aldringsprosess. For å ha så god virkning inneholder produktene høye konsentrasjoner av blant annet vitamin A. Dette er aktive virkestoffer som har dokumentert effekt. 

Elixir Cosmeceuticals

Vi på MBC Lasersenter har en filosofi om at huden stadig er i endring, både grunnet alder og indre forskjeller, men også påvirkningen av ytre faktorer som været. Grunnet dette bruker ikke vi begrepet hudtyper, men heller hudtilstander. 

Produktene til Elixir Cosmeceuticals er produsert slik at det er lett å utvikle individuelle hudpleieprogram som passer den hudtilstanden du har. Denne tankegangen gjør at våre dyktige behandlere alltid vil jobbe for å skape en personlig rutine for deg og din hud. 

På forhånd tilbyr vi hudscanning så vi kan finne ut nøyaktig hva det er huden din trenger. Dette er også en måte å kunne se hvordan huden forbedrer seg, kun etter noen måneders bruk. 

Bestill konsultasjon på vår hudklinikk på Frogner

Ble du nysgjerrig? Kanskje trenger huden din sårt en ny og effektiv hudpleierutine? Ta kontakt med oss i dag så starter vi med en enkel konsultasjonstime. 

Kontakt vår hudklinikk på Frogner i dag. Sammen finner vi den beste løsningen for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

trygg hudklinikk på frogner

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!