Botox Oslo

Botox er et muskelavslappende middel som har både kosmetiske og medisinske fordeler. Hos MBC Lasersenter møter du noen av landets mest erfarne behandlere på dette området. 

Botox Oslo – MBC Lasersenter holder til sentralt på Frogner i Oslo. Vi har over 25 års erfaring med laser og injeksjonsbehandlinger, og var en av de første klinikkene som begynte å tilby Botox og Restylane i 1996. 

Når du tar en behandling hos oss, kan du være trygg på at du kommer til å få et naturlig, diskret og vakkert resultat. Bestill time hos oss i dag, eller kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon for å få mer informasjon om en av våre behandlinger. 

Les også: Rynkebehandling

Hva er Botox?

Botox Oslo

Injeksjonsbehandling med botox

Botox er en forkortelse for Botulinumtoksin A. Det er et naturlig, bakterielt protein som i små doser kan brukes til behandling av muskelrelaterte rynker i ansiktet. 

Effekten av behandlingen begynner forsiktig etter et par dager. Full effekt ser du etter ca. 2 uker. Da har du mulighet for å komme til kontroll for å se om det er behov for justering av behandlingen. Dette er inkludert i prisen. Varigheten av behandlingen er vanligvis 3-5 måneder. For å opprettholde effekten, anbefales det at du gjentar behandlingen 2-3 ganger i året.

Les mer: Rynkebehandling

Botox Oslo – Mange behandlingsområder

Botox brukes til en rekke forskjellige formål, men dette er de aller vanligste behandlingsområdene: 

  • Linjer i pannen
  • Sinnarynken
  • Kråketær
  • Smilerynker
  • Sure munnviker
  • Røykerynker
  • Foryngelse av ansiktet
  • Svettebehandling
  • Tanngnissing
  • Anspent kjevemuskulatur

Behandling mot linjer og rynker

«Sinnarynken» i pannen mellom øyenbrynene er et av de vanligste områdene vi behandler. Andre vanlige områder å behandle er «kråketær» rundt øynene, smilerynkene under øynene og rynker i pannen. 

Kort behandlingstid og lite ubehag

Behandlingen tar ca. 10-20 minutter, avhengig av hvor mange områder man vil behandle. Vi injiserer Botox inn i de spesifikke musklene som skal behandles. Dette fører til at musklene blir lammet, noe som gjør at linjer og rynker glattes ut. Behandlingen er ikke smertefull, men stikkene kan føles ut som små myggstikk. 

Unngå aktivitet og massasje

Det anbefales ikke å trene hardt eller massere/gni seg i ansiktet de første 24 timene etter behandling. Ellers kan du helt fint leve som normalt rett etter behandlingen.

Hvordan virker Botox?

Botulinumtoksin blokkerer nerveimpulsen spesifikt, slik at musklene som er ansvarlig for sammentrekningen som forårsaker rynkene slapper av. Andre nervefunksjoner påvirkes ikke.

Lindrende effekt

Sliter du med hodepine, kan en behandler kartlegge hvor smertene kommer fra. Dersom ansiktet har anspente muskler, kan dette være noe av årsaken til hodepinen. Man kan da oppleve en lindrende effekt ved behandling med botulinumtoksin. Ta kontakt med oss for behandling mot migrene. 

Behandling mot svette

Botox kan brukes mot overdreven svette, også kjent som hyperhidrose.  VI behandler med å injisere Botox mot overdreven svette i armhuler, håndflater og panne for å forhindre svette i disse områdene. 

Injiseres rett under huden

En behandling mot svette fungerer slik at man injiserer Botox med noen små stikk rett under huden hvor svettekjertlene ligger. Injeksjonen vil deretter blokkere nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene, og som følge av dette vil svetteproduksjonen reduseres eller opphøre helt. Effekten av denne behandlingen kan vare opp til et år.

Botox Oslo – Trygg og profesjonell behandling

Trygg ansiktsbehandling med botox

MBC Lasersenter har 25 års erfaring med behandling av Botox og av hud med lasere, fillere og andre kjemiske metoder. Vi setter kvalitet høyt, og alle våre ansatte er sertifiserte behandlere med lang erfaring innen feltet.

Vi holder oss alltid oppdaterte på fagfeltet, og benytter oss kun av effektive og dokumenterte metoder innen hudforbedring.  

Botox Oslo – Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine ønsker og behov. Bestill en konsultasjon i dag!

Ofte stilte spørsmål

Botox er et injiserbart stoff som har flere bruksområder. De fleste kjenner nok til stoffet i forbindelse med behandling av rynker og linjer, blant annet er det en kjent behandlingsmetode for rynker i pannen, sinnarynken og rundt øynene. 

Det mange ikke vet er at man også kan bruke stoffet for å behandle overdreven svetting, og at det kan injiseres blant annet i armhulene, inni hendene og under føttene. 

Botox brukes også for å behandle migrene og hodepine. Da injiseres stoffet blant annet i hårfestet, mellom øyenbrynene, i kjeven, nakken og bakhodet. 

Fillere som Restylane og Juvederm består av hyaluronsyre, et stoff som kroppen vår naturlig produserer selv. Filleren binder vann og tilfører på denne måten huden fuktighet, volum og elastisitet. Restylane kan brukes til rynkebehandling og for å forme og gi definert kontur til ansiktet. Det brukes også for å gi mer fylde til lepper. 

Botox er derimot et bakterielt protein som brukes til både kosmetiske og medisinske formål. Stoffet fungerer slik at det injiseres kun  inn i utvalgte muskler og hemmer overføring av nerveimpulsene til muskelen som trekker seg sammen. Dette gjør at huden over muskelen glattes ut og rynkene blir borte.

Botox er et klassifisert legemiddel og virker muskelavslappende i små doser. Som med de fleste andre legemidler kan Botox gi bivirkninger, men dette skjer kun i svært sjeldne tilfeller. Den vanligste bivirkningen er ømhet og mindre blodutredelse der sprøyten settes. Hvis det settes litt for mye Botox i pannen kan man få litt tunge øyelokk, men dette er forbigående.

Etter en behandling med Botox begynner stoffet først å fungere fra et par dager ca. en uke, men stoffet har ikke full effekt før etter 2-3 uker. Husk at effekten er forbigående og varer i rundt 3-5 måneder etter injeksjonstid. For å opprettholde optimal effekt bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger i året. 

MBC Lasersenter ligger sentralt plassert på Frogner i Oslo. 13-trikken stopper rett utenfor klinikken, og går fra Bekkestua i Bærum til Ljabru i Oslo. Vi ligger også bare en 5 minutters gåtur fra Solli plass, som er et knutepunkt der det stopper flere trikker og busser. Kommer du med bil tilbyr vi gjesteparkering. Det er også andre muligheter for parkering i nærheten. 

Botox er for mange en effektiv behandling av kronisk migrene, og mange har svært gode erfaringer med denne. Flere opplever at de får færre anfall, og at anfallene blir mindre intense etter behandling. 

Prisen på en Botox-behandling oppgis ut ifra hvilket område du skal behandle. Et område er for eksempel linjene i pannen, mens et annet er sinnarynken mellom øyenbrynene. 

ansiktsbehandling med botox
behandling med botox for en jevnere hud

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!