Botox Oslo

Botox brukes til behandling av en rekke tilstander i kroppen. Ser du etter Botox i Oslo? Ta kontakt med MBC i dag.

Muskelavslappende middel

Botulinum toxin, som også blir kalt Botox, er et muskelavslappende middel som brukes til behandling av en rekke tilstander i kroppen. Middelet er en nervegift som begynner å virke umiddelbart. Det kan likevel gå to til tre uker før man ser full effekt av behandlingen. Varigheten av en BTX-behandling er vanligvis fire til seks måneder. 

Leter du etter et trygt sted å ta Botox i Oslo – besøk oss på MBC Lasersenter. 

Les mer: Rynkebehandling

Botox i Oslo – hva kan behandles?

injeksjonsbehandling med botox

Bruksområdet til Botox er forskjellig på ulike steder av kroppen. Men de mest vanlige i Norge er: 

  • Rynkebehandling
  • Migrenebehandling
  • Svettebehandling

Behandling mot rynker i pannen

Vi behandler oftest “sinnarynken” i pannen mellom øyenbrynene. Andre vanlige områder å behandle er “kråketær” rundt øynene, smilerynkene under øynene og “tversover-rynkene” i pannen. Rynkebehandling med Botox i Oslo finner du hos MBC Lasersenter.

Kort behandlingstid

Behandlingen tar sjeldent mer enn en halvtime, og man kjenner ikke til så mye ubehag under behandling. Vi injiserer Botox inn i de spesifikke musklene som skal behandles. Dette fører til at musklene blir lammet. Fine linjer og rynkene blir mindre synlig til helt borte.

Unngå aktivitet og massasje

Det anbefales ikke å trene eller massere/gni seg i ansiktet de første 24 timene etter behandling. Ellers kan du helt fint leve som normalt etter behandlingen.

Behandling mot migrene

Botox er mye mer enn bare kosmetisk behandling. Sliter du med kronisk migrene? Har du testet andre eksisterende behandlinger uten hell? Botox har dokumentert effekt mot kronisk migrene. Vi tilbyr Botox i Oslo for migrenepasienter. 

Ulike teorier

Noen mener at legemiddelet får anspente muskler i pannepartiet til å slappe av, og en annen teori er at produktet blokkerer smerteimpulser, eller nervene som sender smerteimpulser til hjernen. 

Lindrende effekt

Sliter du med hodepine, kan en behandler kartlegge hvor smertene kommer fra. Dersom ansiktet har anspente muskler, kan dette være noe av årsaken til hodepinen. Man kan da oppleve en lindrende effekt ved behandling med botulismetoksin. Ta kontakt med oss for behandling mot migrene. 

Behandling mot svette

Botox kan brukes mot overdreven svette, også kjent som hyperhidrose. Produktet injiseres i forskjellige områder i kroppen for å forhindre svette. De fleste injiserer Botox under armen for å forhindre overdreven svette i armhulen, mens andre injiserer Botox i håndflater, føtter, panne eller lignende for å forhindre svette i disse områdene. MBC Lasersenter tilbyr svettebehandling.

Injiseres direkte i svettekjertlene

En behandling mot svette fungerer slik at man injiserer Botox med 20-30 stikk direkte inn i svettekjertlene under huden på det utvalgte hudområdet. Injeksjonen vil deretter blokkere nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene, og som følge av dette vil svetteproduksjonen reduseres.

Botox i Oslo – gå til en trygg behandler

Trygg ansiktsbehandling med botox

MBC Lasersenter har 25 års erfaring innen behandling av hud med lasere, fillere og andre kjemiske metoder. Vi setter kvalitet høyt, og alle våre ansatte er velutdannede med lang erfaring innen feltet, samtidig er vi alltid oppdaterte gjennom kurser.

Flere behandlinger

Vi holder oss stadig oppdaterte og er alltid først ute med det siste innen innovative produkter og utstyr innen hudforbedring. Dette gjelder også diverse behandlinger med Botox i Oslo.

Noen av våre behandlingsmetoder:

Hos oss er du i trygge hender. Sammen finner vi den beste behandlingen for huden din. 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om dine ønsker og behov. Bestill en konsultasjon i dag!

Ofte stilte spørsmål

Botox er et injiserbart stoff som har flere bruksområder. De fleste kjenner nok til stoffet i forbindelse med behandling av rynker og linjer, blant annet er det en kjent behandlingsmetode for rynker i pannen, sinnarynke og andre større, dypere rynker.

Det mange ikke vet er at du også kan bruke stoffet for å behandle overdreven svetting, og at det kan injiseres blant annet i armhulene, inni hendene og under føttene. 

Botox brukes også for å behandle migrene og hodepine. Da injiseres stoffet blant annet i hårfestet, mellom øyenbrynene, i kjeven, nakken og bakhodet.

Restylane er en type filler som består av hyaluronsyre, et stoff som kroppen vår naturlig produserer selv. Filleren binder store mengder vann og tilfører på denne måten huden fuktighet, volum og elastisitet. Restylane kan brukes til rynkebehandling og for å forme og konturere ansiktet. Det bruker også for å gi mer fylde til lepper.

Botox er derimot egentlig et giftstoff som brukes til flere ulike ting. Stoffet fungerer slik at det injiseres inn i muskler under huden og lammer den. På denne måten blir huden over muskelen glattere, da den ikke lenger er i bevegelse og rynker ikke får like god mulighet til å formes. Denne type behandling er mer effektiv for rynker som har oppstått på grunn av muskelbevegelse, som de i pannen og rundt øynene.

Botox er et klassifisert legemiddel og en type giftstoff som virker muskelavslappende i små doser. Injiseres det i store doser, vil det kunne være dødelig for et menneske, men når det injiseres i små, kontrollerte doser, av profesjonelle fagfolk, er stoffet forbundet med svært få eller ingen bivirkninger. Det kan dog bli noe ømt og hovent på injeksjonsstedene, rett etter behandling.

Som med de fleste andre legemidler er det noen bivirkninger man kan se opp for, men dette skjer kun i svært sjeldne tilfeller. Den vanligste bivirkningen er ømhet og mindre blodutredelse der sprøyten settes. Dette forsvinner i løpet av noen få dager.

Etter en behandling med Botox begynner stoffet først å fungere etter ca. en uke, men stoffet har ikke full effekt før etter 2-3 uker. Husk at effekten er forbigående og varer i rundt 3 måneder etter injeksjonstid. Det anbefales å gjenta behandlingen hver 12. uke.

MBC Lasersenter ligger sentralt plassert på Skillebekk på vestsiden av Oslo. 13 trikken stopper rett utenfor vår klinikk, og går fra Bekkestua i Bærum til Ljabru på østsiden av Oslo. Vi ligger også bare en 5 minutters gåtur fra Solli plass, som er et knutepunkt der det stopper flere trikker og busser. Kommer du med bil tilbyr vi gjesteparkering. Det er også andre  muligheter for parkering i nærheten.

Botox er for mange en effektiv behandling av kronisk migrene, og mange har svært gode erfaringer med denne. Flere opplever at de får færre anfall, og at anfallene blir mindre intense etter behandling.

Hvordan behandlingen hjelper migrenepasienter er omdiskutert. En teori er at stoffet blokkerer smertesignaler og dermed sørger for at smertesignalene fra hjernen ikke kommer frem dit de skal. En annen teori er at Botox får de anspente musklene i ansiktet og nakken til å slappe av, slik at de ikke får trigget pasientens hodepine eller migrene.

ansiktsbehandling med botox
behandling med botox for en jevnere hud

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!