Botox Oslo

Botox brukes til behandling av en rekke tilstander i kroppen. Ser du etter botox i Oslo? Ta kontakt med MBC i dag.

Botulinum toxin, som også blir kalt Botox, er et muskelavslappende middel som brukes til behandling av en rekke tilstander i kroppen. Middelet er en nervegift som begynner å virke umiddelbart. Det kan likevel gå to til tre uker før man ser full effekt av behandlingen. Varigheten av en BTX-behandling er vanligvis fire til seks måneder. 

Leter du etter et trygt sted å ta botox i Oslo – besøk oss på MBC Lasersenter. 

Les mer: Rynkebehandling

Botox i Oslo – hva kan behandles?

Bruksområdet til Botox er forskjellig på ulike steder av kroppen. Men de mest vanlige i Norge er: 

  • Rynkebehandling
  • Migrenebehandling
  • Svettebehandling

Botox mot rynker

Vi behandler oftest “sinnarynken” i pannen mellom øyenbrynene. Andre vanlige områder å behandle er “kråketær” rundt øynene, smilerynkene under øynene og “tversover-rynkene” i pannen. Rynkebehandling med botox i Oslo finner du hos MBC Lasersenter.

Behandlingen tar sjeldent mer enn en halvtime, og man kjenner ikke til så mye ubehag under behandling. Vi injiserer Botox inn i muskler som ligger rett under huden. Dette fører til at musklene blir lammet. Fine linjer og rynkene blir mindre synlig til helt borte.

Det anbefales ikke å trene eller massere/gni seg i ansiktet de første 24 timene etter behandling. Ellers kan du helt fint leve som normalt når du har tatt Botox i Oslo på vår klinikk.

Botox mot migrene

Botox er mye mer enn bare kosmetisk behandling. Sliter du med kronisk migrene? Har du testet andre eksisterende behandlinger uten hell? Botox har dokumentert effekt mot kronisk migrene. Vi tilbyr Botox i Oslo for migrenepasienter. 

Noen mener at legemiddelet får anspente muskler i pannepartiet til å slappe av, og en annen teori er at produktet blokkerer smerteimpulser, eller nervene som sender smerteimpulser til hjernen. 

Sliter du med hodepine, kan en behandler kartlegge hvor smertene kommer fra. Dersom ansiktet har anspente muskler, kan dette være noe av årsaken til hodepinen. Man kan da oppleve en lindrende effekt ved behandling med botulismetoksin. Ta kontakt med oss for Botox i Oslo for behandling mot migrene. 

Botox i Oslo – brukes mot svette

Botox kan brukes mot overdreven svette, også kjent som hyperhidrose. Produktet injiseres i forskjellige områder i kroppen for å forhindre svette. De fleste injiserer Botox under armen for å forhindre overdreven svette i armhulen, mens andre injiserer Botox i håndflatene, føttene, pannen eller lignende for å forhindre svette i disse områdene. Svettebehandling med botox i Oslo får du hos MBC Lasersenter.

En botoxbehandling mot svette fungerer slik at man injiserer Botox med 20-30 stikk direkte inn i svettekjertlene under huden på det utvalgte hudområdet. Botox vil deretter blokkere nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene, og som følge av dette vil svetteproduksjonen reduseres.

Botox i Oslo – gå til en trygg behandler

MBC Lasersenter har 25 års erfaring innen behandling av hud med lasere, fillere og andre kjemiske metoder. Vi setter kvalitet høyt, og alle våre ansatte er velutdannede med lang erfaring innen feltet, samtidig er vi alltid oppdaterte gjennom kurser.

Vi holder oss stadig oppdaterte og er alltid først ute med det siste innen innovative produkter og utstyr innen hudforbedring. Dette gjelder også diverse behandlinger med botox i Oslo.

Noen av våre behandlingsmetoder:

  • Hårfjerning med laser
  • Ansiktsbehandling
  • Restylane
  • Rynkebehandling

Hos oss er du i trygge hender. Sammen finner vi den beste behandlingen for huden din. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om du ser etter Botox i Oslo.

Hudpleie
rynkebehandling

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!