I dag er det en selvfølgelighet at den moderne mannen er opptatt av utseendet sitt

Hos oss på MBC Lasersenter har vi behandlinger som er spesielt godt tilrettelagt for menn som virkelig vil se resultater.

Hverdagens utfordringer som jobb, stress, forurensing, for mye sol, vær og vind setter sine spor og kan føre til for tidlig aldring av huden.
Dette igjen gjør at man ofte får et eldre og mer slitent utseende.

Muskelavslappende injeksjoner – Botulinum Toxin type A, også kalt  Botox, Azzalure, Vistabel etc. kan redusere/glatte mimikkrynker, bekymringsrynker, pannerynker og smilerynker.
Brukes ofte hos menn med dyp sinte/bekrymings rynke, pannerynker og smilerynker. Når muskelen slapper av glatter huden over muskelen seg.
Muskelavslappende injeksjoner – Botulinum Toxin type A, også kalt  Botox, Azzalure, Vistabel etc. i panne og bekymrings rynke fjerner også hodepine.
Brukes til behandling av migrene. Dette er raske og effektive behandlinger med lite ubehag. Lunsj treatment!
Botulinum Toxin Type A brukes også som den mest effektive behandlingen av svette i armhuler, føtter og svette hender.
Link: https://www.mbcsenteret.no/behandling/botoxazzalurevistabel/

Restylane/Perlane:

Injiseres i den nasolabiale folden som går fra nesen ned til munnen.
Restylane/Perlane brukes til ansikts skulpturering som kinnben og hakeparti. Restylane /Perlane løfter og gir volum hvor dette er ønskelig. Restylane skinbooster gir glød til en ellers grå og sliten hud.  Dette er også raske effektive behandlinger med lite ubehag som passer menn perfekt. Man ser også resultatet med en gang.
Link: https://www.mbcsenteret.no/behandling/restylane-ansiktsskulpturering/

Profhilo

Hva er Profhilo?

Profhilo er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.
Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodeler også det aldrende og slappe vevet.
Profhilo® skaper gode behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som vi tilbyr.
Hvordan virker Profhilo?
I tidsrommet etter behandling foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA.
Stimuleringen medfører vevsforbedring. Dette gir et naturlig resultat uten å bygge volum eller endre på utseende.

Hva kan bedres med Profhilo?

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud.
Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. Profhilo egner seg også godt som en forebyggende behandling.

Hvilke områder kan behandles?

  • Ansikt
  • Hals
  • Decolletage
  • Hender
  • Armer
  • Knær
  • Mage


Hvem kan behandles?

Både kvinner og menn kan undergå behandling. Profhilo er for alle – de som er yngre forebygger hudens aldring, mens de eldre vil gjenoppbygge og stramme opp huden. For eldre mennesker vil flere behandlinger være nødvendig.

Aesthetics Awards winner

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARDS som årets beste injeksjons behandling.
Produktet anses for å være en biostimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.
Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler/skinbooster injeksjoner, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!
Rask og effektiv behandling. Hvor du kan gå rett tilbake til arbeid og andre sosiale gjøremål.

Pris for 1 sprøyte med 2 ml: Kr. 4.500
Pris for 2 sprøyter med 2 ml: Kr. 8.000,-

Kviser og arr:

Behandles ofte med lasere gjerne i kombinasjon med ZO Medical kremprogram .
Fractionel 1540 laser eller  radiofrekvens Endy Med Intensif bruker vi til behandling av arr.
Link: https://www.mbcsenteret.no/behandling/fractional-laser-1540/

Vi har lagt ekstra vekt på å imøtekomme mannens behov for Medisinsk Kosmetiske behandlinger for å oppnå et yngre, bedre og sunnere utseende.
Vi bruker kun trygge og effektive behandlinger.

Rødhet og små årer i ansiktet:

Og på nesen, også kalt portvin nese fjernes effektivt med laser.
Link: https://www.mbcsenteret.no/behandling/arer-ansikt-couperose-rosacea-2/

Permanent hårfjerning:

 Hår fjernes effektivt og sikkert på alle områder..
Link: https://www.mbcsenteret.no/behandling/permanent-harfjerning/

Grov hud, store porer og generell hudforbedring:

For et bedret yngre utseende og sunnere hud med lasere eller andre dokumenterte metoder.
Link: https://www.mbcsenteret.no/behandling/co2-fraksjonert-laser/
Link: https://www.mbcsenteret.no/behandling/fractional-laser-1540/

MBC Lasersenter har offentlig godkjent helsepersonell med 25 års erfaring innen fagområdet estetisk medisin.
Du kan i samråd med sykepleier eller lege få behandling som er tilrettelagt for deg og dine behov.

Vi er alltid oppdatert på det beste innen ikke kirurgiske behandlingsformer, som gir synlige og varige resultater.
Vi ønsker gode resultater og fornøyde kunder!Ønsker du mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf:+47 21 42 10 12
eller sende oss en mail til: post@mbcsenteret.no
Du kan også bestille en konsultasjonstime.

Konsultasjon koster 500,-, men summen trekkes i fra ved eventuelt behandling.
Du kan også gå inn på vår Facebookside, link: https://www.facebook.com/mbc.lasersenter.
Vi har offentlig godkjent helsepersonale som har taushetsplikt og som er behjelpelig med informasjon.

Velkommen til oss på MBC Lasersenter!
MBC = Medical Beauty Care.

Begrepet “peeling” brukes ofte av hudpleiere. Ordet er engelsk og betyr “avskalling”. Det er mange forskjellige typer peeling.  Peeling utført hos hudpleier er gjerne er en mer overfladisk behandling ofte bestående av forskjellige fruktsyrer – som ikke gir varig effekt. Fruktsyrer virker i det øverste cellelaget i huden (Stratum Corneum)  De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere strammere og mer glinsende hud.  Huden  føles og ser renere og friskere ut en kort stund.

Det er et mangfold av peelinger i forskjellige konsentrasjoner. De vanligst brukte syrer til peeling er: Glycolsyre, Mandelsyre, Salisylsyre og Trikcloreddiksyre TCA i forskjellige konsentrasjonerDe forskjellige syrer  blir brukt  i ulike konsentrasjoner som avhenger av hudproblemet som skal behandles, hva man ønsker å oppnå og hvem som behandler. Høyere konsentrasjoner gir bedre resultat, lenger nedetid og utføres i klinikk av helsepersonell. Denne peelingen betegnes som kjemisk peelingMedisinsk kjemiske peeling  kan i høyere konsentrasjon og flere lag  gi en reel ansiktsløfting uten kirurgi, utført av kvalifisert Lege/Sykepleier med lang erfaring til bruk av kjemisk peeling.

Trikloreddiksyre TCA. Et etsende stoff som påføres huden i et tynt lag og gir en slags overfladisk kontrollert brannskade,  Når den etsede ytre huden avstøtes, vokser “ny” hud frem fra de dypere lag. Denne huden er mer elastisk – glattere og har jevnere farge.

Hvem egner seg for kjemisk behandling?

Kjemisk peeling brukes hovedsakelig for å glatte ut fine furer og rynker.  Hud  som er preget av mye sol, vær og vind egner seg godt. Peeling kan også virke lett oppstrammende på ansiktshuden.

“Kjemisk behandling utføres også for å fjerne pigmentflekker og overfladiske føflekker i ansiktet.

Alderen spiller ikke så stor rolle.  Kjemisk peel kan gjøres fra omtrent 30 års alder og oppover. De fleste pasientene  er mellom førti og seksti år gamle. De som har relativt tørr hud egner seg bedre enn de som har fet hud. Lyshudede mennesker er bedre kandidater enn de fra sydlige land. Peeling gir overveiende bedre resultat i ansiktet enn ellers på kroppen.

Før behandling

Det er viktig å vite at en dyp TCA peeling er nesten som en operasjon. Derfor skal de vanlige regler gjelde:

Kun friske mennesker kan aksepteres. Røyking er svært ugunstig før en dypere kjemisk peeling. dette fordi sår til-hellingen er dårligere.

Etter behandling

Det første døgnet etter dypere TCA peel blir man hoven. Etterhvert blir huden rød og irritert. Ser man seg i speilet, kan man bli redd  hvis man på forhånd ikke er fullstendig klar over at dette er normalt.

De påfølgende dager vil det danne seg skorper som ikke skal plukkes av. Man kan gå i dusjen etter noen dager og la vannet løse opp skorpene som så faller av. Hele tiden skal ansiktet være dekket av salve.

Når skorpene faller av, vokser ny hud frem. Denne huden vil de første ukene være rødlig og noe ømfintlig. Fra og med andre uken kan man gå over til vanlige hudpleie.

Kjemisk Peel egner seg ikke for alle. Det kreves litt psykisk styrke for å “gjennomleve” de første dager  som på ingen måte er behagelige. Man må ha anledning til å være for seg selv de første åtte til ti dager. Man vil ikke være “presentabel” for andre enn nærmeste familie den første uken. Porer i huden kan forbigående bli større.

Mørkhudete mennesker vil ofte legge merke til en overgang mellom behandlet og ikke behandlet område – som oftest under haken. Dette er lite synlig for andre.

Ellers er resultatene etter kjemisk peel ofte veldig gode. Et tidligere rynket og “værbitt” ansikt kan glattes fint ut. Men vær oppmerksom på at  en kjemisk  peel ikke erstatter en vanlig ansiktsløftning. Kjemisk peel er mye brukt i kombinasjon med kirugisk ansiktsløft.

Kjemisk peel  kan gjentas for å få et enda bedre resultat.

Komplikasjoner

Det er rapportert om meget  få problemer i forbindelse med kjemisk peel. Er man uforsiktig med skorpene kan det, i sjeldne tilfeller, føre til arrdannelse.

Infeksjon kan forekomme – gjerne hvis pasienten har en Herpes betennelse et annet sted på kroppen. Pasienter med aktive Herpesutslett bør utsette en eventuell peel til utslettet har gått tilbake.

MBC Lasersenter har offentlig godkjent helsepersonell med opptil 25 år erfaring innen fagområdet estetisk medisin.
Du kan i samråd med sykepleier få behandling som er tilrettelagt for deg og dine behov.
Vi er alltid oppdatert på det beste innen ikke kirurgiske behandlingsformer, som gir synlige og varige resultater.
Vi ønsker gode resultater og fornøyde kunder!Ønsker du mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf:+47 21 42 10 12
eller sende oss en mail til: post@mbcsenteret.no
Du kan også bestille en konsultasjonstime.
Konsultasjon koster 500,-, men summen trekkes i fra ved eventuelt behandling.

Du kan også gå inn på vår Facebookside, link: https://www.facebook.com/mbc.lasersenter.

Vi har offentlig godkjent helsepersonale som har taushetsplikt og som er behjelpelig med informasjon.

Velkommen til oss på MBC Lasersenter!
MBC = Medical Beauty Care.