Juvederm filler header

Juvéderm

Juvéderm® er en av verdens mest kjente fillere og virker ved å fylle ut rynker og fine linjer, gjenopprette tap av volum og gi en foryngende effekt. Juvederm er spesielt utviklet for å forsiktig redusere synlige aldringstegn eller forbedre de naturlige trekkene dine på en diskré måte og gir naturlig resultat.

Juvéderm® behandler flere områder

Juvéderm-filler er en sikker og enkel behandling som kan brukes til flere estetiske forbedringer. 

Her er noen av de vanlige behandlings områdene for Juvéderm:

Rynker

Juvéderm kan effektivt redusere synligheten av rynker og fine linjer i forskjellige områder av ansiktet, inkludert pannen, bekymringsrynker mellom øyenbrynene og linjer rundt øynene.

Skulptering av kinnbein

Juvéderm kan brukes til å skape mer definerte og markerte kinnbein, noe som kan gi ansiktet et ungdommelig og definert utseende.

Sure munnviker

Med aldring kan det dannes sure munnviker, som er nedadgående hjørner av munnen. Juvéderm kan bidra til å løfte og forbedre dette området, noe som gir et mer ungdommelig og smilende utseende.

Fukt til lepper

Juvéderm kan tilføre fuktighet og forbedre leppenes tekstur og glatthet.

Leppeforstørrelse

Ønsker du fyldigere lepper? Juvéderm kan brukes til å gi leppene mer volum og definisjon, og skape en mer ønsket leppeform.

Utfylling av rynker på brystparti og hender

Juvéderm kan også brukes til å redusere synligheten av rynker og fine linjer på brystpartiet (decolete) og hendene, noe som kan gi en jevnere og mer ungdommelig hudstruktur.

Ved alle disse behandlingene er det viktig å oppsøke en erfaren medisinsk fagperson for å få riktig vurdering og sikre trygge og effektive resultater.

Hva er fillers?

En filler er et estetisk produkt som brukes til å fylle ut eller erstatte volum i ulike områder av kroppen, spesielt i ansiktet. Fillerne er vanligvis basert på substanser som hyaluronsyre, kalsiumhydroksylapatitt eller kollagen. Disse substansene injiseres i huden for å redusere synligheten av rynker, fine linjer og folder, samt forbedre konturer og gi økt volum.

Fillere fungerer ved å tilføre volum til spesifikke områder, jevne ut ujevnheter, gjenopprette tap av volum og gi en mer ungdommelig og opphevet effekt. De kan brukes til å behandle forskjellige områder som lepper, kinn, nasolabialfurer, marionettlinjer og hender.

Fillere kan være midlertidige eller mer langvarige, avhengig av formuleringen og produktet som brukes. Midlertidige fillere brytes gradvis ned i kroppen over tid, og effekten varer vanligvis fra flere måneder opp til et år eller mer. Noen fillere kan også stimulere kroppens naturlige kollagenproduksjon, noe som kan gi mer langvarige resultater.

Hvor lenge varer Juvéderm

Varigheten av Juvéderm-effekten varierer avhengig av flere faktorer, inkludert produktet som brukes og individuelle forskjeller. Generelt sett varer resultatene vanligvis fra 6 til 12 måneder. Noen Juvéderm-fillerprodukter kan vare enda lenger, opp til 18 måneder eller mer.

Er Juvéderm smertefullt?

Juvéderm-injeksjoner kan være litt ubehagelige, men mange behandlere bruker bedøvelse for å redusere smerte. Dette kan inkludere aktuell bedøvelseskrem eller bedøvelse som blandes inn i selve fillerproduktet. Det kan også være individuelle variasjoner i smerteopplevelse.

Hva er forskjellen mellom Juvéderm og Botox?

Juvéderm og Botox er to forskjellige behandlinger som brukes til estetiske formål. Juvéderm er en dermal filler basert på hyaluronsyre, og brukes til å fylle ut rynker, gi volum og forbedre ansiktskonturer. Botox derimot er en injeksjon av botulinumtoksin, og brukes til å redusere rynker ved å hemme muskelbevegelsen.

Hvor lenge varer Juvéderm i leppene?

Varigheten av Juvederm i leppene kan variere fra person til person. Generelt sett kan Juvederm-filler i leppene vare i omtrent 6 til 12 måneder. Imidlertid kan dette også avhenge av flere faktorer, inkludert individuelle forskjeller, injeksjonsteknikk, produkttype og mengde som ble injisert, samt din egen metabolisme og livsstil.

Det er viktig å merke seg at Juvederm-fillerens holdbarhet kan påvirkes av faktorer som eksponering for sollys, røyking, bruk av visse medisiner og kroppens naturlige nedbrytning av hyaluronsyre over tid. For å opprettholde resultatene og forlenge varigheten av Juvederm i leppene, kan det være nødvendig med påfyllingsbehandlinger etter en tid.

Hva er forskjellen mellom Juvéderm og Restylane?

Restylane og Juvederm er begge populære merker av dermale fillere som brukes til estetiske formål, spesielt for å redusere rynker og gi volum til ansiktet. Mens begge produktene er basert på hyaluronsyre og har lignende bruksområder, er det noen forskjeller mellom Restylane og Juvederm:

  1. Produsent: Restylane eies og produseres av selskapet Galderma, mens Juvederm eies og produseres av Allergan. Dette betyr at de kommer fra forskjellige selskaper, selv om begge selskapene har lang erfaring innen estetisk medisin.
  2. Produktlinjer: Restylane og Juvederm tilbyr begge et bredt spekter av dermale fillere med forskjellige formuleringer som er designet for spesifikke formål. Begge merkene har produkter som kan brukes til å glatte ut rynker, gi volum til lepper og forbedre ansiktets konturer. Imidlertid kan det være noen små forskjeller i produktutvalget og spesifikke egenskaper.
  3. Konsistens: Restylane og Juvederm kan variere noe i konsistens. Noen av Restylane-produktene har en litt fastere konsistens og er egnet for mer presise behandlinger, mens noen Juvederm-produkter kan ha en jevnere konsistens og er egnet for bredere områder eller mer overflatebehandlinger. Dette kan påvirke bruksområdet og teknikken som brukes under behandlingen.
  4. Holdbarhet: Varigheten av resultatene kan også variere mellom Restylane og Juvederm, selv om begge produktene vanligvis gir resultater som varer fra 6 til 12 måneder. Holdbarheten kan avhenge av faktorer som produkttype, injeksjonsteknikk og individuelle faktorer.

Hva koster Juvéderm?

Se vår prisliste her.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Vi tilbyr kostnadsfrie og uforpliktende konsultasjon. Du kan komme i kontakt med oss her eller bestille din konsultasjon her.

juvederm filler

Priser

Juvederm, 1 ml4.200,-
Juvederm, 2ml7.800,-
Juvederm, lepper og volum produkter4.200,-

Ta kontakt med oss