Ansiktsbehandling

Hos MBC lasersenter får du ansiktsbehandling av ypperste kvalitet. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilke behandlinger vi tilbyr, så tilpasses de til dine behov.

Vær ekstra snill mot huden din

Det er viktig å være snill mot huden sin, vi får bare én. Vår hudpleier er utdannet hudterapeut med over 12 års erfaring innen hudhelse. Slik kan vi tilby ulike hudprogrammer og behandlinger som kan skreddersys akkurat din hud og dine behov. 

Lang erfaring og bred kompetanse

Carine, vår dyktige hudpleier, har over 12 års erfaring innen permanent makeup og hudterapi. Hun er distributør for Swiss-Color International i Norge og holder kurs og utfører spesialbehandlinger etter kreftoperasjoner på bryst og andre arrkorreksjoner. I tillegg studerer hun nå sykepleie. 

Finn riktige hudprodukter

Trenger du veiledning med profesjonelle hudpleieprodukter som Elixir Cosmeceuticals og ZO Skin Health? Da er MBC Lasersenter stedet å få hjelp. Carines fokus er å alltid holde seg oppdatert og kunne yte den beste service og pleie til sine kunder.

Riktig hudpleie er det ultimate steget mot en friskere, glattere og sunnere hud. Vi tilbyr en rekke hudpleieprodukter, deriblant hudprogrammer fra Elixir. Bruk dem i kombinasjon med en ansiktsbehandling hos oss. 

Les mer: Behandling mot aknearr

Elixir Cosmeceuticals

Når det kommer til ansiktsbehandling er vi stolte forhandlere av hudpleiesuksessen Elixir Cosmeceuticals som er satt sammen av og utviklet av norske hudleger. 

Kjernen i filosofien til Elixir er å beskytte sunn og frisk hud, korrigere ulike skader og forebygge fremtidige reaksjoner på ytre og indre faktorer.

Hudtilstander

Huden vår forandrer seg stadig – derfor snakker vi i MBC Lasersenter aldri om hudtyper, men om hudtilstander. Hudtilstanden endrer seg gjennom forskjellige faser i livet og gjennom de ulike årstidene, og vil trenge ulike type ansiktsbehandlinger. Vi kartlegger detaljer om huden din gjennom å tilby hudscanning på vår klinikk.

Skreddersyr hudprogram

Vår salong utfører Elixir ansiktsbehandlinger og vår dyktige hudterapeut, Carine, hjelper deg med å skreddersy et hudprogram som er perfekt for deg og din hud.

Raske fakta om Elixir Cosmeceuticals:

 • En avansert ingrediensvitenskap
 • Gir huden rikelig med den fuktigheten den trenger
 • Inneholder ingen syntetiske parfymer
 • En filosofi om å beskytte, korrigere og forebygge 

Hudforbedring kan sikre sunn og ung hud

Hver eneste dag blir huden vår utsatt for en rekke ytre påkjenninger som blant annet forurensing, sol og UV-stråler, bakterier og andre miljøfaktorer. En god ansiktsbehandling i tråd med gode daglige hjemmerutiner og hudpleie er et godt steg mot en sunn, sterk og glødende hud.

Huden eldes allerede fra midten av 20-årene

Hudens aldring begynner så tidlig som i 25 årsalderen, og fremskyndes for kvinner ytterligere ved fall i østrogennivået i årene frem mot overgangsalderen. Fine linjer rundt øynene blir mer synlige og huden mister generelt mer volum. Alle prosesser går saktere, og derfor må cellene stimuleres for å levere optimalt.

Hudpleie – rens, peeling og krem

En ansiktsbehandling med jevne mellomrom gjør huden umiddelbart strammere, friskere og jevnere. Vi tilbyr kjemiske peelinger, som gir raske resultater til enhver hudtype. – perfekt for økt blodsirkulasjon. 

Kombiner behandlingen med gode hjemmeprodukter anbefalt av vår hudpleier, som for eksempel en god rens, peel og en dag- og nattkrem.

Obagi ZO Skin Health

ansiktsbehandling hos MBC Lasersenter i Oslo

De som velger Obagi ZOs ansiktsbehandlinger velger fra øverste hylle. Vi tilbyr ZO Medical og ZO Skin Health. Produktene er utviklet av den anerkjente og prisbelønte hudlegen dr. Zein Obagi, og er bygget opp med en tanke om å fremme sunn hud, behandle tilstander som akne, arr, rosacea og pigmentering.

Våre ZO ansiktsbehandlinger gir topp resultat! Du kan velge mellom mild ansiktsbehandling og en sterkere behandling. 

Dette er kjemiske peelinger som gir umiddelbart en jevnere tekstur og overflate samt en mer glødende hud. Obagi Stimulation Peel by ZO Skin Health fjerner døde hudceller, bidrar til en fastere hud, demper “dark spots” og gir en boost av anti age-behandling.

Peelingen stimulerer både cellefornyelsen og kollagensyntesen, samt styrker de elastiske fibrene i huden. 

Behandlingen inkluderer veiledning

Behandlingen inkluderer alltid veiledning og hjelp til å finne produktene som passer for deg. Kombinerer du ansiktsbehandling hos oss med gode hjemmeprodukter anbefalt av vår hudpleier, lover vi at du får et flott resultat. 

Raske fakta om Obagi ZO Skin Health:

 • Gjenopprette sunn og vital hud
 • Tilføre litt ekstra fuktighet
 • Dempe irritasjoner
 • Redusere fine linjer og rynker

Kort om MBC Lasersenter

Har du spørsmål vedrørende ansiktsbehandling? Hos oss får du hjelp og råd til hvordan du kan oppnå en sunn og frisk hud.

Effektiv behandling av høy kvalitet

Vi er en profesjonell klinikk som holder til på Frogner/Skillebekk og har 25 års erfaring som frittstående kosmetisk, medisinsk lasersenter, helt uten tilknytning til kjeder eller sentre. Derfor har vi gjennom alle år vært kjent for individuell behandling av høyeste kvalitet og dokumentert effekt.

Noen av våre behandlingsmetoder:

 • Hårfjerning med laser
 • Svettebehandling
 • Restylane
 • Fjerning av pigmenter og årer

laserbehandling for ansikt

Unn deg en behandling hos oss

Unn deg selv og huden din en frisk behandling hos oss. Ansiktsbehandlingen skjer i rolige omgivelser i vår klinikk på Frogner og behandlingen inkluderer massasje av nakke og ansikt. Vi vet hudens beste og hjelper deg å finne behandlingen som er mest effektiv for din huds problematikk – enten det er urenheter, store porer, linjer, tørr hud, fet hud eller noe helt annet. 

Book en time i dag!

Book en behandling og gå ut av klinikken med en helt ny og bedre glød. Ansiktsbehandlinger hos oss inkluderer alt fra peeling, fuktighetsgivende maske, utklemming, og dyprens. Få en hudanalyse og deretter en behandling tilpasset din hud hos MBC Lasersenter. 

Vi ser frem til å høre fra deg, og å gi deg mer informasjon om våre ansiktsbehandlinger og effekten av disse. Unn deg en ansiktsbehandling og litt luksus i hverdagen. 

ta vare på huden med profesjonell ansiktsbehandling
MBC tilbyr trygge og effektive ansiktsbehandlinger

Har du spørsmål, eller ønsker å booke en time? Send oss en melding!